Παρασκευή 5 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Απέβαλε το Καμερούν η FIFA

Η FIFA αφήνει εκτός του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη το Καμερούν εξαιτίας των παρεμβάσεων της κυβέρνησης της χώρας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα παρακάμπτοντας την αρμοδιότητα της Ομοσπονδίας. «Η επιτροπή Εκτακτων Αναγκών της FIFA αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία της Ομοσπονδίας με άμεση ισχύ λόγω της κυβερνητικής παρέμβασης» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

  • Ο «θρύλος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, που θα αγωνιστεί φέτος για 23η σερί σεζόν με τους «κόκκινους διαβόλους», θα έχει διπλή αποστολή, αφού πλέον θα είναι και μέλος του προπονητικού τιμ του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας Ντέιβιντ Μόγιες. Σημειώνεται ότι ο Γκιγκς του χρόνου παίρνει το δίπλωμα προπονητή από την ΟΥΕΦΑ.
  • Μπορεί να μην τα κατάφερε στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ (παρά τον πακτωλό εκατομμυρίων που ήταν έτοιμη να διαθέσει) αφού ο Αγγλος μέσος προτίμησε να συνεχίσει στην Τότεναμ, στην περίπτωση Ιγκουαΐν φαίνεται να είναι πιο τυχερή η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μαδριλένοι φέρονται κοντά στην απόκτηση του Αργεντίνου παίκτη της Αρσεναλ έναντι 27 εκατ. ευρώ.
  • Η Γαλλίδα Μάριον Μπαρτόλι θα διεκδικήσει για δεύτερη φορά το τρόπαιο του Γουίμπλεντον καθώς χτες επικράτησε με 6-1, 6-2 της Βελγίδας Κίρστεν Φλίπκενς στον πρώτο ημιτελικό των γυναικών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ