Πέμπτη 19 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παρίσι μέσω Βερολίνου

Μέσω Βερολίνου... Παρίσι. Κάπως έτσι έχει προγραμματίσει το μέλλον του στη Σουπρολίγκα της ΦΙΜΠΑ ο Παναθηναϊκός, που σήμερα θέλει να τα δώσει όλα κόντρα στην Αλμπα στο Βερολίνο στο «Μαξ Σμέλινγκ Χάλε» (21.30), προκειμένου να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το φάιναλ φορ του θεσμού που θα διεξαχθεί στην «πόλη του φωτός». Το «τριφύλλι» έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, καθώς το βράδυ της Τετάρτης στον 1ο αγώνα της Β' φάσης των πλέι οφ κατέβαλε τους Γερμανούς με 87-77 και προηγήθηκε 1-0 στις νίκες. Ετσι, αν οι «πράσινοι» νικήσουν σήμερα θα αποτελέσουν τη μοναδική, φέτος, εκπρόσωπο της χώρας μας στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Το κλίμα στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι πολύ καλό. Χαρακτηριστικές, άλλωστε, ήταν και οι δηλώσεις του Ρέμπρατσα κατά την αναχώρηση της αποστολής: «θα έχουμε τη χαρά να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μπροστά στους ίδιους φιλάθλους που μας χλεύαζαν λίγους μήνες πριν», όπως και του Ρότζερς: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σύγκριση με την κανονική περίοδο. Πάμε για να τελειώσουμε τη σειρά». Από την άλλη, οι Γερμανοί παίχτες θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη, ενώ αρκετοί από αυτούς, όπως ο Πέσιτς μίλησαν προκλητικά για τον Παναθηναϊκό: «Ενιωσα ωραία όταν αποκλείσαμε τον Ηρακλή, το ίδιο ωραία θα νιώσω και όταν αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό».

  • Απών από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, πιθανόν μέχρι το καλοκαίρι, θα είναι ο Ισραηλινός Κάτας. Οπως ενημέρωσε τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας της χώρας του, Μούλι Κατσουρίν: «Η σεζόν τελείωσε για μένα. Το πρόβλημα που έχω με το γόνατό μου δεν πρόκειται να λυθεί στο εγγύς μέλλον». Μέχρι το τέλος της βδομάδας ο ισραηλινός παίχτης θα μεταβεί στις ΗΠΑ όπου θα υποβληθεί σ' εγχείρηση και θεραπεία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ