Πέμπτη 18 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Δραστηριότητες για παιδιά λαϊκών οικογενειών

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονιών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Κέντρου Περιστερίου του ΚΚΕ, το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν άνεργοι, απολυμένοι, εργαζόμενοι που είχαν ενημερωθεί από την πρόσκληση της Κομματικής Οργάνωσης αλλά και γονείς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην πλατεία.

Δεκάδες παιδάκια διασκέδασαν με ομαδικά παιχνίδια και ζωγραφική, ενώ στο τέλος της βραδιάς μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη. Παράλληλα, οι γονείς συζήτησαν στα πηγαδάκια για τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για την ανάγκη να απαντήσουν με οργανωμένο αγώνα στο κλείσιμο παιδικών σταθμών, τις συγχωνεύσεις σχολείων και τις απολύσεις εκπαιδευτικών, που δρομολογούνται και στο Περιστέρι.

Οι εντυπώσεις που άφησε η πρωτοβουλία της Κομματικής Οργάνωσης στους γονείς ήταν ιδιαίτερα θετικές. Ολο και πιο πολλές οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ούτε ολιγοήμερες διακοπές, ενώ οι γονείς πρέπει να βάζουν συνεχώς το χέρι στην τσέπη αφού δεν υπάρχουν δημόσιες και δωρεάν υποδομές και υπηρεσίες για την ουσιαστική ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ