Πέμπτη 18 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Σύσκεψη σήμερα για την επαγγελματική εκπαίδευση

«Οχι σε όλες τις απολύσεις. Στους ταξικούς αγώνες βρίσκονται οι λύσεις!» δηλώνει η Παναττική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ που με αυτό το σύνθημα διοργανώνει σήμερα Πέμπτη σύσκεψη για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές στην Επαγγελματική Εκπαίδευση. Η σύσκεψη θα γίνει στις 8 μ.μ., στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγίας Φιλοθέης 5β, Αθήνα),

Πολύμορφη αγωνιστική δράση σε πολλές πόλεις

Πολύμορφες πρωτοβουλίες ξεδιπλώνονται από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για το συντονισμό της δράσης ενάντια στις αλλαγές στην τεχνικοεπαγγελματική εκπαίδευση.

Ενάντια σε απολύσεις, διαθεσιμότητα, καταργήσεις ειδικοτήτων και διεκδικώντας μόνιμη σταθερή δουλειά, δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλα τα παιδιά μέχρι τα 18 τους χρόνια διαδήλωσαν χτες το απόγευμα στο Ηράκλειο Κρήτης γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί. Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο των αγωνιστικών πρωτοβουλιών του συντονιστικού αγώνα γονέων και μαθητών οι οποίοι μαζί με τους εκπαιδευτικούς διαδήλωσαν στην πλατεία Ελευθερίας.

Στην Κεφαλονιά, με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.

Η ΕΛΜΕ Πειραιά, μετά από μία μαζικότατη σύσκεψη την περασμένη Δευτέρα αποφάσισε να γίνει κάθε ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ κέντρο αγώνα, χώρος συνάντησης και δράσης εκπαιδευτικών, γονιών, μαθητών. Να γίνουν σήμερα Πέμπτη συσκέψεις εκπαιδευτικών, γονιών, μαθητών, σχολικών Φυλάκων και άλλων φορέων, σε κάθε ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ. Την ερχόμενη Δευτερα 22 Ιούλη η ΕΛΜΕ καλεί σε νέα σύσκεψη στις 10.30 π.μ. στα γραφεία της και στη συνέχεια σε συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή στις 12.30 το μεσημέρι.

Αντίστοιχα, η Α' ΕΛΜΕ Μεσσηνίας έχει αποφασίσει να βρίσκεται κάθε Πέμπτη στο χώρο της ΕΠΑΣ, που θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο αγώνα, για να συντονίζεται η δράση μαζί με άλλα σωματεία, φορείς, γονείς και μαθητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ