Κυριακή 21 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ συνεχίζουν τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και αυτές τις μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής:

  • Εργατικό Φεστιβάλ κάνουν οι Οργανώσεις Καβάλας της ΚΝΕ σήμερα Κυριακή, στις 7 μ.μ., στα Ποταμούδια (στο δημοτικό σχολείο), με δραστηριότητες για παιδιά, με τίτλο «Παίζουμε, δημιουργούμε, λέμε παραμύθια», ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις, την ανεργία, την ταξική αλληλεγγύη και λαϊκό γλέντι.
  • Συνεχίζονται οι βραδιές θερινού σινεμά για νέους άνεργους και νέα ζευγάρια που διοργανώνει ο Εργατικός Τομέας Αχαΐας της ΚΝΕ, με ελεύθερη είσοδο, στο Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας. Αύριο Δευτέρα, στις 9 μ.μ. προβάλλεται η ταινία «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας» (1998), του Tony Kaye, με τους Edward Norton, Edward Furlong, Beverly D'Angelo, που η υπόθεσή της κινείται γύρω από κάποιους νέους που μπλέκουν με μια νεοναζιστική οργάνωση.
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνουν προφεστιβαλική εκδήλωση στο Αίγιο, την Παρασκευή 26 Ιούλη στην πλατεία παραλίας Αιγίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, θεατρικό από τη μαθητική ΟΒ ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό, συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα με θέμα «4+1 τραγούδια ενάντια στο φασισμό», παράσταση Καραγκιόζη, διαγωνισμό γκράφιτι ενάντια στο φασισμό, επιτραπέζια παιχνίδια, σκάκι, πινγκ πονγκ και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ