Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δανεικός στον ΠΑΟ ο Σίλντεφελντ

Την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επιθυμούσαν ν' αγοράσουν τον Κροάτη αμυντικό για δύο χρόνια, όμως οι Ρώσοι δεν συμφωνούσαν, οπότε οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προχώρησαν στην εναλλακτική λύση που ήταν ο μονοετής δανεισμός του «Σίφο».

  • Στον Ολυμπιακό ανήκει πλέον ο νεαρός μέσος του Πανιωνίου Δημήτρης Κολοβός που υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο παίκτης με τη σύμφωνη γνώμη των «ερυθρολεύκων» θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πανιώνιο τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν.
  • Η ΕΠΟ, στη χτεσινή της συνεδρίαση του ΔΣ, αποφάσισε την αύξηση των διαιτητών της Super League από 26 σε 30, και των βοηθών από 45 σε 50.
  • Μέχρι το 2014 ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Γιώργος Σαρρής με τον Εργοτέλη. Παράλληλα οι Κρητικοί ανακοίνωσαν το δανεισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη από τον Ολυμπιακό για μια σεζόν.
  • Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Κοινωνίας των Μελών του Αρη, Πάνος Στεφανίδης, σχετικά με το θέμα που προέκυψε από δημοσιεύματα για πρόεδρο ομάδας της Super League με νομικό κώλυμα.
  • Λύθηκε η συνεργασία του Πέτρου Τοπούζη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο 22χρονος επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ