Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Επέστρεψε ο Μπατίστ

Μόνο ένα χρόνο διήρκεσε το... διαζύγιο ΚΑΕ Παναθηναϊκού - Μπατίστ. Από χτες και επίσημα ο 36χρονος Αμερικανός, αποτελεί μέλος των τριφυλλοφόρων. Στις δηλώσεις του (μεταξύ άλλων) ανέφερε: «Eίναι αυτό που ήθελα. Μόλις έκλεισε η περσινή αγωνιστική περίοδος σκέφτηκα τι φανέλα θα ήθελα να φοράω όταν αποσυρθώ από την ενεργό δράση, καθώς η καριέρα μου φτάνει στο τέλος της. Δεν ήθελα να ακούσω τίποτα άλλο και για καμία άλλη ομάδα. Ηθελα να γυρίσω στην Αθήνα, στον Παναθηναϊκό. Με το "καλημέρα" δώσαμε τα χέρια. Και απλά είμαι χαρούμενος που η πόρτα του Παναθηναϊκού ήταν ανοιχτή για μένα. Δεν είναι πάντα εύκολο να μπορέσεις να επιστρέψεις. Ο Παναθηναϊκός, η Αθήνα είναι το σπίτι μου και επιστρέφω σε αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ, πολύ χαρούμενος και ευγνώμων. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να είναι επιτυχημένος, όπως ήταν και είναι πάντα. Ξέρω ότι θα πρέπει να δουλέψω σκληρά και θα είμαι εκεί για να βοηθήσω όπως μπορώ. Αν πρέπει να κάτσω στον πάγκο θα κάτσω, αν χρειαστεί να παίξω όσο και όποτε πει ο προπονητής θα παίξω, αν χρειαστεί να μιλήσω στα αποδυτήρια θα το κάνω. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι».

  • Ο Αντρέα Τρινκιέρι απέκλεισε από την αποστολή - για το φιλικό τουρνουά (συμμετέχουν ακόμα Κροατία, Γαλλία, Γερμανία) στο Στρασβούργο (9-11/8) - τον τραυματία Μπουρούση (ράγισμα στα πλευρά) και τους Γιάνκοβιτς, Παππά. Η 14τράδα, που αναχωρεί σήμερα για τη Γαλλία - αποτελείται από τους Σπανούλη, Ζήση, Σλούκα, Κατσίβελη, Βασιλειάδη, Μπράμο, Περπέρογλου, Παπανικολάου, Καϊμακόγλου, Πρίντεζη, Φώτση, Μαυροκεφαλίδη, Βουγιούκα, Καββαδά.
  • Το Βέλγιο αντιμετωπίζει απόψε (22.30) η Εθνική Παίδων, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στον Α' όμιλο (μετέχουν ακόμα Ρωσία και Ισπανία) για το Eurobasket U16, το οποίο φιλοξενείται στο Κίεβο (Ουκρανία).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ