Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Θα παλέψουμε

Κατανοώντας τα δεδομένα της αναμέτρησης αλλά και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα που τους αναλογεί, θα παραταχθούν απόψε (21.30, Novasports 2), οι παίχτες του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης.

Μετά το 1-1 στην έδρα τους, οι Αρκάδες καλούνται σήμερα να πετύχουν αλλά να μη δεχτούν γκολ ή να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά περισσότερη από τους γηπεδούχους, ώστε να επιτύχουν το σκοπό τους.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει σχεδιάσει - και περιμένει οι παίχτες να ανταποκριθούν, εντός παιδιάς, κατά το δυνατόν καλύτερα - παιχνίδι αντεπιθέσεων. Το πλάνο είναι να δοθεί χώρος στη Ραπίντ, σφιχτή άμυνα και αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας για αντεπίθεση. Οι «κυανοκίτρινοι» ξέρουν πως είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

«Θα προσπαθήσουμε με συγκέντρωση και υπομονή να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αν λάβουμε υπόψη μας τον αγώνα της Τρίπολης. Οι πιθανότητες είναι υπέρ της Ραπίντ, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση», ανέφερε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των Αυστριακών, Ζόραν Μπάρισιτς, διαφωνεί (όπως δήλωσε) με όσους πιστεύουν ότι πρόκειται για εύκολο παιχνίδι. «Ο Αστέρας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έχει ποιότητα. Εδειξε ότι μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και είναι επικίνδυνος στα στημένα». Δήλωσε πάντως «αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ