Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΠΑΟΚ 1-1
Δεν τα κατάφερε

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε χτες αλλά δεν κατάφερε ν' ανατρέψει τα δεδομένα. Απέσπασε ισοπαλία 1-1 (72' Μπλάνκο - 83' Νέτσιντ) από τη Μέταλιστ και (προς το παρόν;) αποχαιρέτησε το Champions League. Στα play offs της διοργάνωσης βρίσκονται οι Ουκρανοί, χάρη στο 2-0 της Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» από την αρχή πήραν τον έλεγχο του αγώνα και τον διατήρησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ομως, υστέρησαν πολύ στην τελική επιλογή. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν έξυπνα τα υπέρ τους δεδομένα. Δεν διακινδύνευσαν αμυντικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως «ταμπουρώθηκαν» και απειλούσαν (χωρίς ρίσκο) όταν μπορούσαν. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για μη υπόδειξη πέναλτι, από τον Γερμανό Μέγιερ, σε ανατροπή του Λούκας από τον Ντισλένκοβιτς.

Πλέον ο «Δικέφαλος» θα τοποθετηθεί, αύριο, Παρασκευή, στην κληρωτίδα για τα play offs του Europa League. Εκτός αν η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA αποφασίσει διαφορετικά την Τρίτη (τιμωρία Μέταλιστ, για χειραγωγημένο αγώνα, και αντικατάστασή της από τον ΠΑΟΚ).

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Ντισλένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Αζεβέδο, Μολέδο, Γκουεγέ, Εντμαρ (90'+2' Μπερεζόβτσουκ), Κρασνοπιόροφ, Μπλάνκο, Σόσα, Ντιέγκο Σόουζα (62' Μάρλος), Ντέβιτς (76' Κριστάλδο).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης (82' Νέτσιντ), Λάζαρ, Ολίσε, Γεωργιάδης (75' Λόρενς), Λούκας, Σαλπιγγίδης (67' Αθανασιάδης).

  • Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε για μονοετή δανεισμό (με οψιόν απόκτησης) του 24χρονου Σλοβάκου Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος δήλωσε «έτοιμος για μια νέα πρόκληση». Η συμφωνία «θα ολοκληρωθεί όταν ο ποδοσφαιριστής περάσει ιατρικές εξετάσεις».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ