Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Επιστροφή Δ. Παπαδόπουλου

Ο Δ. Παπαδόπουλος επιστρέφει στην Εθνική, μετά από 6 χρόνια. Αποτελεί μια από τις 24 επιλογές (δημοσιοποιήθηκαν χτες) του Σάντος, για τις αναμετρήσεις -του 7ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ- με Λιχτενστάιν (6/9 εκτός) και Λετονία (10/9 εντός).

Συγκριτικά με το φιλικό στην Αυστρία, κλήθηκαν ξανά οι Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς. Δεν κλήθηκαν οι Γκέκας, Αβ. Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Φυτανίδης, Δημούτσος. Την αποστολή στελεχώνουν οι Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Σπυρόπουλος, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Νίνης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Παπαδόπουλος.

Στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας (ανάμεσα στ' άλλα) επεσήμανε: «Και τα τέσσερα ματς που μένουν είναι πολύ σημαντικά για εμάς και δεν μπορώ να πω ότι αυτά τα δύο που έρχονται είναι σημαντικότερα. Δυστυχώς η πρόκριση δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να εκμεταλλευτούμε κάποιο στραβοπάτημα της Βοσνίας. Θα είναι μεγάλο κρίμα να χάσει βαθμούς και να μην το εκμεταλλευτούμε. Μπορούμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση αλλά δεν εξαρτάται από εμάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ