Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Π. Φάκου σχετικά με καταγγελίες για την «Ελληνικά Λαχεία ΑΕ» της εταιρείας ειδικού σκοπού, που συνέστησαν ΟΠΑΠ, INTRALOT, SGI για να αναλάβει μετά από διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ τη λειτουργία των κρατικών λαχείων. Οι σχετικές καταγγελίες προέρχονται από την «Emma Delta», του επενδυτικού σχήματος που πλειοδότησε στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση ποσοστού 33% του ΟΠΑΠ.

ΥΠΕΡΒΑΣΗ του ορίου ενημέρωσης του κοινού στις τιμές του όζοντος κατέγραψε χτες το Δίκτυο Παρακολούθησης Ατμόσφαιρας της Αθήνας. Συγκεκριμένα, στο σταθμό στους Θρακομακεδόνες, στις 3 το μεσημέρι καταγράφηκε τιμή 188 μg/m³. Για το λόγο αυτό, από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης συστήνει σε άτομα με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στο εξωτερικό περιβάλλον. Το όριο ενημέρωσης κοινού είναι τα 180 μg/m³ και το όριο συναγερμού τα 240 μg/m³.

ΜΕ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ χαρτονομίσματα αξίας 300 ευρώ, σε φακελάκι, συνελήφθη χτες το πρωί από αστυνομικούς, ένας γιατρός του νοσοκομείου Φιλιατών. Ο γιατρός, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία ο γιος 83χρονης ασθενούς, είχε ζητήσει το ποσό των 300 ευρώ πριν τη χειρουργήσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ