Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ «ΕΥΡΩΠΗ»
Επιδιώκει να τρομοκρατήσει πρωτοπόρους εργάτες

Η εργοδοσία των πρακτορείων ΕΥΡΩΠΗ συνεχίζει την προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που αγωνίζονται, μετά την 24ωρη απεργία που έγινε προχτές με την οποία διεκδίκησαν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Χτες, ο άνθρωπος που έχει ορίσει η εργοδοσία της εταιρείας ως «αρχιφύλακα» σεκιουριτά της εταιρείας, αφού αρχικά επιχείρησε να απαγορεύσει στον γενικό γραμματέα του Σωματείου να μπει στο χώρο των πρακτορείων, για να πάει στη δουλειά του, στη συνέχεια επιτέθηκε και χτύπησε τον πρόεδρο του Σωματείου, που πήγε στο χώρο.

«Η διοίκηση της ΕΥΡΩΠΗΣ», σημειώνει με ανακοίνωσή της η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, «μετά τα ΜΑΤ και την τρομοκρατία που εξαπέλυσε για να σπάσει η απεργία μας, επέλεξε να συνεχίσει την ίδια τακτική και να ξαμολύσει τα μαντρόσκυλά της. Ενα μήνυμα έχουμε να στείλουμε: Τέτοιες επιθέσεις δε μας πτοούν, αντίθετα μας ατσαλώνουν και μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε τον αγώνας μας».

Απ' την πλευρά της η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων με ανακοίνωσή της καταγγέλλει το περιστατικό και τονίζει: «Δε θα τους περάσει! Από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε το Σωματείο των Λιθογράφων και η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου, βρεθήκαμε εκεί δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι χτύπησαν λάθος πόρτα. Το ταξικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν εξαγοράζεται και δε μπορούνε να το βάλουν στο χέρι. Η επίθεση αυτή στους συνδικαλιστές, θα πάρει απάντηση με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα στους αγώνες που έρχονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ