Σάββατο 2 Νοέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΑΣ: Συνέντευξη Τύπου με θέμα το ιστορικό των εξελίξεων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ, πρώην ΠΥΡΚΑΛ - ΕΒΟ) τα τελευταία 23 χρόνια συνδιοργανώνουν η «Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» στα ΕΑΣ, που στηρίζει το ΠΑΜΕ, και το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας «Ο Προμηθέας», μεθαύριο, Δευτέρα 4 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48).

ΣΕΤΗΠ: Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην απόλυση εργαζόμενης πραγματοποίησε, χτες, το ΣΕΤΗΠ στα γραφεία της «Vodafone» στο Χαλάνδρι. Η εργαζόμενη πρωτοστάτησε στη δημιουργία Επιτροπής Αγώνα Επινοικιαζόμενων Εργαζομένων στη «Vodafone» και στην προσπάθεια συντονισμού του αγώνα των επινοικιαζόμενων με τους υπόλοιπους εργαζόμενους της επιχείρησης, ενάντια στις μειώσεις μισθών. Αρχικά απομακρύνθηκε από τη θέση της και στη συνέχεια απολύθηκε από την εταιρεία επινοικίασης.

ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ: Ψηφίζουν σήμερα και αύριο οι μισθωτοί τεχνικοί για να εκλέξουν νέο ΔΣ στο Σωματείο της Μακεδονίας. Οι εκλογές γίνονται στον 5ο όροφο του ΕΚΘ, σήμερα Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και αύριο Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Να ενισχύσουν με την ψήφο τους τη μόνη πραγματική δύναμη αντεπίθεσης και να μαζικοποιήσουν το σωματείο καλεί τους τεχνικούς η ΕΣΑΚ Μισθωτών Τεχνικών.

ΑΡΩΓΗ: Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις για τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι της κλινικής αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ» του ομίλου «Euromedica». Η εργοδοσία, πιεσμένη από την πολυήμερη απεργία τους, πλήρωσε ένα μισθό και χτες τους κατέβαλε άλλα 500 ευρώ. Την ίδια ώρα, ανακοίνωνε τηλεφωνικά την απόλυση μιας εργαζόμενης σε άλλη κλινική του ομίλου, επειδή ο σύζυγός της είναι απεργός στην «Αρωγή». Τη Δευτέρα στις 9 π.μ. οι εργαζόμενοι θα κάνουν συγκέντρωση στην Επιθεώρηση Εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ