Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Χτυποκάρδια» για Μέσι

Ο νέος τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι και η γνωμάτευση ότι ο Αργεντίνος παίκτης θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για 8 βδομάδες ήταν ένα από τα γεγονότα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ποδοσφαιρική Ευρώπη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο παίκτης αποχώρησε στο 19' της αναμέτρησης των Καταλανών με την Μπέτις, όταν σε μια προσπάθεια για σουτ υπέστη βαριά θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ετσι με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά κλείνει μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όσον αφορά τους τραυματισμούς για τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, αφού αυτή ήταν η 4η φορά φέτος που ο συγκεκριμένος παίκτης αναγκάζεται να βγει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού από τις αρχές του περασμένου Απρίλη. Μάλιστα, πλέον το συγκεκριμένο νέο περιστατικό εκτός της Μπαρτσελόνα έχει ανάψει φωτιές και στις τάξεις της Εθνικής Αργεντινής ενόψει του επερχόμενου Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2014 στη Βραζιλία, με τους υπεύθυνους των «μπιανκοτσελέστε» να αγωνιούν για την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο παίκτης.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Η Ουρουγουάη ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014, καθώς νίκησε με 5-0 την Ιορδανία μέσα στο Αμάν, έτσι η ρεβάνς στο Μοντεβιδέο σε μία βδομάδα φαντάζει με τυπική διαδικασία.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Νέλσον Πικέ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Ο Βραζιλιάνος οδηγός αναρρώνει σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ