Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
«Ρεβεγιόν» με ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να γίνεται τελικά δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στις 23/12 στο ΟΑΚΑ. Στον άλλο ημιτελικό ο Αρης θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στο «Αλεξάνδρειο» μια μέρα πριν (22/12), ενώ και οι δυο αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση. Οι νικητές των παιχνιδιών προκρίνονται στον τελικό. Το πρόγραμμα αναλυτικά: Κυριακή 22 Δεκέμβρη («Αλεξάνδρειο») Αρης - Πανιώνιος (19.30). Δευτέρα 23 Δεκέμβρη (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19.30).

ΠΟΛΟ: Η Εθνική ανδρών ηττήθηκε εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια κόσμου Ουγγαρία με 8-5 στο πρώτο της παιχνίδι στον προκριματικό όμιλο του World League στην υδατοσφαίριση ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αν και αμυντικά τα πήγε καλά ωστόσο πλήρωσε τις αδυναμίες στην επίθεση αφού δεν βρήκε τις λύσεις ενώ έπεσε και πάνω στη σπουδαία απόδοση του τερματοφύλακα των Μαγυάρων Ντάγκι. Επόμενος αγώνας για την Ελλάδα είναι στις 10 Δεκέμβρη με αντίπαλο την Κροατία εκτός έδρας.

  • ΒΟΛΕΪ: Ο Στέλιος Καζάζης μετά την παραίτησή του από τον ΠΑΟΚ έκλεισε τελικά στον Παμβοχαϊκό. Η διοίκηση του Βραχατίου έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος υπερίσχυσε των άλλων υποψήφιων με τους οποίους φερόταν να μιλάνε οι υπεύθυνοι της ομάδας μετά την αποχώρηση του Νίκου Ζαλμά ύστερα από 6,5 χρόνια. Εξάλλου ο Αλέκος Λεώνης αποτελεί τον αντικαταστάτη του Καζάζη στον ΠΑΟΚ με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό με θητεία στον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό.
  • ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την απόλυση του Κύρου Σαράφη και την πρόσληψη του Χρήστου Τζουβάρα αποφάσισε η διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.
  • ΣΕΓΑΣ: Τη διεξαγωγή αγώνων και φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ζήτησε η αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ που είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή συντονιστή - διευθυντή του ΣΕΦ, Γιώργο Σιγάλα. Η ομοσπονδία πρότεινε την τοποθέτηση του περιφερειακού στίβου, από τις 10 Γενάρη 2014, τη διεξαγωγή δύο ημερίδων (1 και 8 Φλεβάρη), αλλά και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (15-16/2). Ωστόσο οι οριστικές αποφάσεις θα εξαρτηθούν από την κλήρωση της Β' φάσης της Ευρωλίγκας (21 Δεκέμβρη) και την ανακοίνωση του προγράμματος του Ολυμπιακού για τους αγώνες στο ΤΟΠ-16.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ