Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EURO CUP
Χαμόγελα για έναν

Μια νίκη μια ήττα ήταν ο απολογισμός της χτεσινής παρουσίας των δύο ελληνικών ομάδων, Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων τους στο Euro Cup.

Εχοντας το ρόλο του γηπεδούχου ο Πανιώνιος χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε της φινλανδικής Μπίσονς Λοϊμάα με 74-62 σημειώνοντας έτσι την τρίτη του επιτυχία σε πέντε αγώνες μέχρι τώρα. Με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό Κέβιν Λάνγκφορντ, που τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους σε 21,5 λεπτά συμμετοχή, και κυριαρχία στα ριμπάουντ (31), οι «κυανέρυθροι» άρχισαν απ' το δεύτερο δεκάλεπτο να διορθώνουν τις αδυναμίες (αμυντικές και επιθετικές) τους στην πρώτη περίοδο. Στις αρχές της επανάληψης επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους προηγούμενοι και με 15 π. (47-32).

Αντίθετα, με την κούραση των παικτών του να είναι εμφανής (μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το ταξίδι στη Ρωσία), ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Νίζνι με σκορ 87-53 κάνοντας τη δεύτερη ήττα του στη διοργάνωση. Ο Δικέφαλος παρέμεινε στο παιχνίδι στο Α' μέρος (19-12, 37-30) αλλά στην επανάληψη κάτι οι αποφάσεις των διαιτητών κάτι η κούραση άλλαξαν κατά πολύ τα δεδομένα (με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 55-40 στο 30').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ