Κυριακή 17 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 1

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, πολιτικού επιτρόπου της ΙΙΙ Μεραρχίας του ΔΣΕ, η αδελφή του Γεωργία και ο σύζυγός της Θανάσης προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Σεπολίων.

***

φωτό (Ελπίδας και Βασίλη Καραμπίδη)

Στις 14 Οκτώβρη πέρασε ένας χρόνος από το θάνατο της αδελφής μου ΕΛΠΙΔΑΣ ΦΛΕΤΣΟΥ - ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ, από την Ποντοκερασιά Κιλκίς.

Στη μνήμη της και στη μνήμη των αδελφών μας, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ) και ΣΟΦΙΑΣ που σκοτώθηκαν στο ΔΣΕ, και στη μνήμη όλων των συγγενών μας που πάλεψαν για τα ιδανικά του σοσιαλισμού προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστου.

Η αδελφή τους, Αγγελική Ατζαμόγλου - Καραμπίδου,

τ' ανίψια τους Βασίλειος, Σοφία και Σπύρος

***

φωτό 1

Είκοσι έξι χρόνια από το θάνατο του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΓΙΩΡΓΗ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 200 ευρώ στην ΚΟΒ ΕΒΕ, 100 ευρώ στην ΚΟΒ Νέας Κρήνης Καλαμαριάς, 100 ευρώ στο Παράρτημα Καλαμαριάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, 100 ευρώ στο Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Καλαμαριάς.

Η σύζυγος, Νίτσα Καπετανγιώργη,

τα παιδιά, Χαρούλα - Αγαπητός, Ράνια - Γαβριήλ,

τα εγγόνια, Γιώργος, Οδυσσέας, Δέσποινα, Δημήτρης

***

φωτό 1

Στη μνήμη της συζύγου μου, ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ (Λίτσας) ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση, 500 ευρώ.

Θανάσης Κωνσταντάρας

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΑΒΒΑ, της μητέρας μου ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, του αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ και της αδελφής μου ΚΟΥΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Σόνια Χρυσοπούλου

***

φωτό (χαρτί) 1

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΓΙΩΡΓΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΓΙΩΡΓΗΣ
Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα σ/φου ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ, προσφέρουμε 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στις 22-11-2013 συμπληρώθηκαν 26 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς, ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Γεννήθηκε το1933 στο χωριό Βαθύρρευμα Τρικάλων. Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ και με την υποχώρηση περνά στην Σοβιετική Ενωση, στην Τασκένδη. Απόφοιτος τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα εφαρμοστής και ηλεκτροκολλητής. Για την εργασία του τιμήθηκε με τους τίτλους «Ουντάρνικος Κομμουνιστικής Δουλειάς», «Ουντάρνικος Λενινιστικού Πεντάχρονου», «Νικητής της Σοσιαλιστικής Αμιλλας του 1973». Τιμήθηκε , επίσης, με πολλά τιμητικά γράμματα, το όνομα του γράφτηκε στον Πίνακα Τιμής του εργοστασίου. Το 1977 επαναπατρίζεται μαζί με την οικογένειά της και διαμένει στο Βόλο.

Στη μνήμη του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν για ενίσχυση του ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μετάλλου Βόλου.

***

φωτ. (Αποστολίας) 1

Στις 27 Νοέμβρη 2012 κλείνουν 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μου η συντρόφισσά μου ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας - νοσοκόμα της 132 ταξιαρχίας του ΔΣΕ. Ο χαμός της άφησε πόνο και μοναξιά που κάθε μέρα γίνεται πιο αισθητή.

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Στην άσβεστη μνήμη της, καθώς και στη μνήμη του αδελφού μου, ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗ ΘΑΝΑΣΗ, του κουνιάδου μου ΠΑΤΣΙΟΡΑ ΜΙΧΑΛΗ, που έπεσαν μαχητές του ΔΣΕ στα πεδία των μαχών, και του διοικητή της 132 Ταξιαρχίας του ΔΣΕ, ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΚΟΥ, και στη μνήμη των 36 θυμάτων του χωριού μου -Αλεποχώρι- που έπεσαν σε αυτόν τον ηρωικό αγώνα του ΔΣΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟ Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσ/νίκης, το ποσό των 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Ο σύζυγός της στη ζωή και τους αγώνες, Μπαχτσεβάνης Απόστολος, τα παιδιά του Θανάσης, Χρυσούλα, Λαμπρινή, τα 5 εγγόνια και 6 δισέγγονά της.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΛΕΞ. ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ, κομμουνιστή μαχητή του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, και της αδελφής μου, ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ, μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελευθεριού - Κορδελιού Θεσ/νίκης, 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Σολομωνίδης Θεόδωρος

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μέλους του ΚΚΕ, πιστού ως το τέλος της ζωής του στα ιδανικά και τις αρχές του Κόμματός μας, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

Η σύζυγος, Παναγιώτα Ξεροβασίλα

ΠΕΡΡΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ
ΠΕΡΡΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ
***

Φωτό 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών, καθώς και του θείου μου ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης Καλλιθέας, και του συντρόφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, δασκάλου, νομικού, δημοσιογράφου και συγγραφέα, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας.

Τόνια Χαρατσίδου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας παιδιού ΚΩΝ/ΝΟΥ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ, η μητέρα του Αθηνά και ο πατέρας του Θανάσης προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας.

***

φωτό (χαρτί) 1

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και φίλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΕΜΕ απ' την Αράχοβα όπως του άρεσε να συστήνεται, μάχιμο στέλεχος των συνδικαλιστικών και ταξικών αγώνων της εργατικής τάξης, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Γιώργος Γεωργιάδης

***

φωτό (χαρτί) 1

Μας «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή ο συναγωνιστής ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΜΙΝΗΣ, από το Κριεκούκι (Ερυθραί Θηβών).

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου, συντρόφου αγωνιστή, νοικοκύρη που σαν αγρότης ήταν δυνατός εργάτης γης, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Γιώργος Γεωργιάδης

ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

φωτό 5( η μία σε χαρτί)

Στη μνήμη των γονιών μου, ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΕΡΡΑΚΗ, της ανιψιάς μου ΑΜΑΛΙΑΣ και των αδερφών της μάνας μου, ΦΩΚΙΩΝΑ, ΣΤΡΑΤΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ για ένα καλύτερο μέλλον του ελληνικού λαού, και στη μνήμη όλων των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους, από την περιφέρεια Πελάκου Χανίων, εγώ και ο αδερφός μου -Μιχάλης και Γιάννης- προσφέρουμε 250 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

***

φωτό (αναμένεται) 1

Στη μνήμη της αξέχαστης σ. ΜΑΡΙΚΑΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στις 5/10/13, σύντροφοι από την ΚΟΒ Κιάτου Κορινθίας, την ΚΟΒ Γαλατσίου και η αδελφή της Γραμμένου Αντωνία προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κιάτου.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ από την Καβάλα, πιστού μέχρι το τέλος της ζωής του στο Κόμμα και στις αρχές του σοσ/σμού - κομ/σμού , προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ της Καβάλας.

Ο γιος του, Γιώργος Κοντογεωργίου.

***

φωτό 1

Συμπληρώνεται φέτος 1 χρόνος που «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή η σ/σσα ΖΩΗ ΔΡΟΓΟΥ. Η σ. Ζωή ήταν πρωτοπόρα αγωνίστρια - κομμουνίστρια αφοσιωμένη στους αγώνες της εργατικής τάξης στην Ελλάδα και στο Βέλγιο. Γεννήθηκε στην Καβάλα, έζησε στο πετσί της την εκμετάλλευση από μικρή ηλικία στα καπνομάγαζα της Καβάλας και αργότερα, ως μετανάστρια, στο Βέλγιο. Πάντοτε ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και πιστή στις αρχές του σ/σμού - κομ/σμού.

Στη μνήμη της, σ/φοι από την Καβάλα προσφέρουν 50ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό 4

Στα αγαπημένα μας αδέρφια:

ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟ ΦΩΤΙΑΔΗ του Φωτίου και της Ελένης. Γεννήθηκε το 1910 στην περιοχή του Καρς της Ρωσίας και το 1922 εγκαταστάθηκε με τους γονείς του στο χωριό Μ. Στέρνα του Ν. Κιλκίς. Το 1936 υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία στη Θεσ/νίκη έζησε τα συνταρακτικά γεγονότα του λαού της. Στη συνέχεια, έγινε μέλος του ΚΚΕ, πολέμησε τους κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους μέσα από τις γραμμές του μόνιμου ΕΛΑΣ. Κυνηγημένος από το μεταβαρκιζιανό καθεστώς κατέφυγε με την οικογένειά του στη Γιουγκοσλαβία και στη συνέχεια στη φιλόξενη ΛΔ της Τσεχοσλοβακίας. Το 1955 «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών, αγωνιζόμενος ως την τελευταία του πνοή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

ΣΙΔΕΡΙΔΟΥ (Φωτιάδου) ΟΛΓΑ γεννήθηκε το 1919 στην περιοχή του Καρς της Ρωσίας και το 1922 εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στο χωριό Μ. Στέρνα του Ν. Κιλκίς. Οργανώθηκε από πολύ νέα στην ΟΚΝΕ και το 1942 στο ΚΚΕ. Το 1944 παντρεύτηκε με το συγχωριανό της Σιδερίδη Γεώργιο, ΕΛΑΣίτη, ο οποίος πιάστηκε αιχμάλωτος και κλείστηκε στις φυλακές Π. Μελά στη Θεσ/νίκη. Το 1947 ο σύζυγός της βγήκε στο ΔΣΕ και για αντίποινα τους έκαψαν το σπίτι τους. Το 1948 αναγκάστηκε να πάρει τη μικρή κορούλα της και να φύγει στο βουνό και απ' εκεί μέσω Γιουγκοσλαβίας προωθήθηκε στη ΛΔ Τσεχοσλοβακίας. Το 1950 αντάμωσαν με το σύζυγό της και εγκαταστάθηκαν στην πόλη Μπρνο ως τον επαναπατρισμό τους το 1985. Ολη αυτή την περίοδο ζούσε την κομματική ζωή. Πέθανε στις 11-11-2006 στη Θεσ/νίκη.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ (Φωτιάδου) γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Μ. Στέρνα του Ν. Κιλκίς. Παιδί πολυμελούς αγροτικής οικογένειας που συμμετείχε στους λαϊκούς αγώνες. Στην κατοχή δούλεψε στο γραφείο της ΕΠΟΝ στο χωριό της. Μέλος του ΚΚΕ έγινε το 1944 μαχήτρια του ΔΣΕ ως τον ελιγμό το 1949, όπου βρέθηκε πολιτική πρόσφυγας στην Τασκένδη της Σοβ. Ενωσης. Εκεί έφτασε και ο σύζυγός της Μιχαηλίδης Γεώργιος. Επίσης μαχητής του ΔΣΕ από τη Βουδαπέστη μετά τη θεραπεία του, όπου και πέθανε το 1974. Η Μαρία διακρινόταν για την ευσυνείδητη δουλειά της στην παραγωγή γι' αυτό της απονεμήθηκαν πολλές τιμητικές διακρίσεις και το μετάλλιο του Ανώτατου Σοβιέτ. Το 1978 επέστρεψε στην Ελλάδα και ζούσε στη Θεσ/νίκη, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή στις 10 Γενάρη του 2007.

ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΦΩΚΙΩΝ
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΦΩΚΙΩΝ
ΡΑΔΙΛΗ ΑΡΑΠΕΛΗ (Φωτιάδου) γεννήθηκε το 1928 στο χωριό Μ. Στέρνα Κιλκίς. Από μικρή ηλικία οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και στις αρχές του 1948 κατατάχτηκε στον ΔΣΕ. Στα τμήματα της Κ. Μακεδονίας. Λίγο πριν τον ελιγμό του ΔΣΕ τραυματίστηκε. Στάλθηκε για θεραπεία στην αρχή στα Σκόπια και μετά στο Βελιγράδι. Απ' εκεί μεταφέρθηκε στην πόλη Μπρνο της ΛΔ Τσεχοσλοβακίας, όπου και ξαναεγχειρίστηκε και θεραπεύτηκε. Το 1952 παντρεύτηκε το σ/φο Αραπέλη Λευτέρη, ανάπηρο του ΔΣΕ. Επαναπατρίστηκαν το 1963 και εγκαταστάθηκαν στο χωριό της. Πέρασαν πολλές δύσκολες καταστάσεις. Η αδελφή μας Ραχίλη αναγκάστηκε να ξενιτευτεί ξανά μετανάστρια στα σκλαβοπάζαρα της Γερμανίας. Αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής της μέσα από τις γραμμές του ηρωικού ΚΚΕ. «Εφυγε» από τη ζωή στις 11-10-2010 και κηδεύτηκε στο χωριό της Μ. Στέρνα του Ν. Κιλκίς.

Στην άσβεστη μνήμη των αδερφών μας για τους σκληρούς αγώνες που έδωσαν για το καλό του λαού και του τόπου μας προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Θερμαϊκού Θεσ/νίκης 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Στάθης και Ελένη Φωτιάδου


ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΙΔΕΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ Φωτιάδου
ΣΙΔΕΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ Φωτιάδου

ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Βασίλης Κοντογεωργίου
Βασίλης Κοντογεωργίου

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Φωτιάδου
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Φωτιάδου

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ

ΡΑΧΙΛΗ ΑΡΑΠΕΛΗ, το γένος ΦΩΤΙΑΔΟΥ
ΡΑΧΙΛΗ ΑΡΑΠΕΛΗ, το γένος ΦΩΤΙΑΔΟΥ

Κωνσταντίνος Δροσόπουλος
Κωνσταντίνος Δροσόπουλος

ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΖΩΗ ΔΡΟΓΟΥ
ΖΩΗ ΔΡΟΓΟΥ

ΦΛΕΤΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
ΦΛΕΤΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (Λίτσα)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (Λίτσα)

ΜΑΡΙΚΑ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ
ΜΑΡΙΚΑ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ

ΑΜΑΛΙΑ (ανιψιά ΠΕΡΡΑΚΗ)
ΑΜΑΛΙΑ (ανιψιά ΠΕΡΡΑΚΗ)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΜΕΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΜΕΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΜΙΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΜΙΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2016-12-14 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2015-01-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-02-09 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2009-12-10 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2008-01-24 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2004-01-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ