Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Βουτιά στα... βαθιά για Ολυμπιακό

ΠΟΛΟ: Την ισχυρή Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ αντιμετωπίζει (19.50 ώρα Ελλάδας) σήμερα ο Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική του Α' ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, που θεωρείται... φωτιά. Και αυτό γιατί συγκεντρώνει ουσιαστικά την αφρόκρεμα της διοργάνωσης, όπως η επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ιταλική Προ Ρέκο, η οικοδέσποινα του φετινού «φάιναλ 6» Μπαρτσελονέτα, η κροατική Πρίμοριε Ριέκα και η ουγγρική Εγκερ. Μάλιστα, το γεγονός ότι απ' τον Α' όμιλο προκρίνονται δύο ομάδες (και όχι τρεις όπως στον Β') αφού η διοργανώτρια της τελικής φάσης έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) κάνει το έργο της ελληνικής ομάδας ακόμη πιο δύσκολο. Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου θα παίξουν: Εγκερ - Προ Ρέκο, Μπαρτσελονέτα - Πρίμοριε Ριέκα.

ΒΟΛΕΪ: Τη θέση που απομένει για να συμπληρωθεί η τετράδα του φάιναλ φορ στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα διεκδικήσουν σήμερα στη Γλυφάδα (20.00) ΑΕΚ και Κηφισιά στον εξ αναβολής αγώνα για τον Β' όμιλο, με τον οποίο κλείνει η αυλαία της Α' φάσης. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν προκριθεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Φοίνικας Σύρου και η Λαμία.

  • Τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία της θα δώσει σήμερα η γυναικεία ομάδα του Ρεθύμνου, που για το Challenge Cup υποδέχεται τη νορβηγική Στοντ Βόλεϊ (19.00).

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην 6η αγωνιστική του Euro Cup ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη σερβική Ραντίσκι Κρούγεβατς για τον 9ο όμιλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ