Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρόγραμμα δράσης για το Αθλητικό Κέντρο στο Γαλάτσι

Αποφασίστηκε σε σύσκεψη που διοργάνωσε η τοπική Λαϊκή Επιτροπή

Να προχωρήσουν σε κινητοποίηση την ερχόμενη Δευτέρα για τα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου στο Αλσος Βεΐκου αποφάσισαν αθλητικά σωματεία και σύλλογοι γονέων σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν, μετά από κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Γαλατσίου. Το προσωπικό του Αθλητικού Κέντρου έχει αποψιλωθεί, μετά τις απολύσεις 26 εργαζομένων με συμβάσεις, το κολυμβητήριο έχει κλείσει, ενώ τα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ υπολειτουργούν. Την ίδια στιγμή, η δημοτική αρχή προσπαθεί να παρουσιάσει ως «λύση» την «εθελοντική» εργασία και τη σύσταση Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝΣΕΠ) από τους απολυμένους.

Στο κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Γαλατσίου ανταποκρίθηκαν αθλητικά σωματεία (ΑΟ Κορωνίδα, ΑΕ Γαλατσίου, ΠΑΣ Γαλάτσι, ΓΣ Πατησίων), η Ενωση Γονέων και σύλλογοι γονέων από δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της περιοχής. Οι φορείς αποφάσισαν μια σειρά παρεμβάσεις τη Δευτέρα 25 Νοέμβρη, με αίτημα να επαναλειτουργήσουν άμεσα, πλήρως στελεχωμένες και με ασφάλεια οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα:

  • Παράσταση αντιπροσωπείας των φορέων στο δικαστήριο όπου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα των 26 εργαζομένων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.
  • 24ωρο κλείσιμο όλων των εγκαταστάσεων στο Αλσος Βεΐκου και αποχή των αθλητικών συλλόγων από όλες τις δραστηριότητες σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απολυμένους εργαζόμενους.
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6.30 μ.μ. στο Παλιό Τέρμα (Βεΐκου και Γαλατσίου).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ