Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΥΓΕΙΑ
Δράση των Λαϊκών Επιτροπών

Κινητοποιήσεις στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ οργανώνουν μια σειρά Λαϊκές Επιτροπές. Διεκδικούν δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλο το λαό και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην απεργία των εργαζομένων του Οργανισμού.

Σήμερα, Πέμπτη

  • Η Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ Νέου Κόσμου στις 9 π.μ. Η Λαϊκή Επιτροπή Κορυδαλλού οργανώνει παράσταση στις 11 π.μ. στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην πλατεία Ελευθερίας.

Παρασκευή, 29 Νοέμβρη

  • Η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση και πορεία στο ΙΚΑ Περιστερίου στις 10 π.μ. Η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης οργανώνει σύσκεψη για την κατάσταση στην Υγεία, στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο.

Σάββατο, 30 Νοέμβρη

  • Τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Ασπροπύργου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας - Ειδυλλίας, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου «ΜΑΣΙΝΑ», το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας και η Λαϊκή Επιτροπή Ασπροπύργου καλούν σε κινητοποίηση στις 11 π.μ. στην πλατεία Λαού στην Ανω Ελευσίνα. Απαιτούν να μην κλείσουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα και να μην καταργηθούν κλινικές και τμήματα στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.

Τρίτη, στις 3 Δεκέμβρη

  • Η Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου καλεί σε συγκέντρωση, στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ