Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ερευνα για το ΠΑΟ - ΠΑΣ Γιάννινα

Προκαταρκτική εξέταση για το φερόμενο ως ύποπτο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, διενεργεί ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο αγώνας έχει χειραγωγηθεί. Αιτία αποτέλεσε η αποστολή φακέλου της ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με τον οποίο ο αγώνας για τη 12η αγωνιστική της Super League μπήκε στο... στόχαστρο εξαιτίας των πολλών χρημάτων που παίχτηκαν σε γραφεία στοιχημάτων. Η Εισαγγελία ενεργοποιήθηκε μετά την παράδοση του φακέλλου από την ΕΠΟ.

Πάντως με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Nova Sport FM» ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής ξεκαθάρισε πως δε διαθέτει η η Ομοσπονδία αποδεικτικά στοιχεία που να θεωρούν ύποπτο το συγκεκριμένο αγώνα. «Η UEFA έχει σύμβαση με μία εταιρεία που παρακολουθεί το στοιχηματισμό σε κάποια παιχνίδια. Η εταιρεία αυτή που έχει έδρα στο Λονδίνο ειδοποίησε την UEFA για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτά δεν είναι αποδεικτικά στοιχεία. Είναι στοιχεία από μία εταιρεία που ελέγχει τα πονταρίσματα. Αυτό έχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια» δήλωσε για το θέμα ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας διευκρινίζοντας ότι η ΕΠΟ μετά την παραλαβή του φακέλλου ακολούθησε την τυπική διαδικασία (παράδοσή του σε Υπουργείο και την Εισαγγελία). Από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση που τονίζει «πως θα συνδράμει να λάμψει η αλήθεια», ενώ ο ΠΑΣ με απόφαση του χτεσινού ΔΣ έστειλε εξώδικο προς την ΕΠΟ ζητώντας να μη συμπεριλαμβάνεται η ομάδα σε κανένα κουπόνι στοιχήματος εκτός του ΟΠΑΠ.

  • Σε δυο δόσεις σήμερα και αύριο ανοίγει η αυλαία της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη διεξαγωγή τεσσάρων παιχνιδιών. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο (20.00, ΟΤΕ ΤV), ενώ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει την Καλλονή (17.30, ΟΤΕ ΤV).
  • Σε απολογία κλήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Επίσης σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους κλήθηκαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Αρης.
  • Το τράβηγμα που ένιωσε ο Σωτήρης Νίνης στον αγώνα με τον ΠΑΣ και ανάγκασε το μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να αποχωρήσει από το γήπεδο, τελικά αποδείχθηκε σοβαρό, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχει υποστεί θλάση β' βαθμού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ