Παρασκευή 4 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ολα τα 'χε η Μαριορή...

Εβδομαδιαίο ενημερωτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα την ηλιοπροστασία από τις 7 - 13 Μάη 2001 διοργανώνει η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ομάδα για τη μελέτη του μελανώματος του Nοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», στα πλαίσια του προγράμματος Υγιείς Πόλεις.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα με ημερίδα για το μελάνωμα στην Τεχνόπολη και θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με περιφερειακές ημερίδες στις συνοικίες της Αθήνας.

Αναντίρρητα η αγωγή υγείας σε τέτοια θέματα είναι απαραίτητη, αλλά όταν ένα τέτοιο πρόγραμμα διαφημίζεται από τη δημοτική αρχή της Αθήνας, μιας πόλης που έχει γίνει αβίωτη για τους πολίτες της, εύκολα προκύπτει η παροιμία «όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε».

Διότι ήταν η ίδια δημοτική αρχή που επέτρεψε την παράδοση μερικών από των τελευταίων εναπομεινάντων ελεύθερων χώρων στους ιδιώτες, που αντί να φυτεύει δέντρα «φύτεψε» κάγκελα στους δρόμους της πόλης, που δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για να κάνει την πόλη αυτή λίγο περισσότερο ανθρώπινη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ