Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ:

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Χαλκίδας, στο πλαίσιο πενθήμερου που διοργανώνει στο ίδρυμα, κάνει στις 10 μ.μ. λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι, ενώ λειτουργεί έκθεση μαρξιστικού βιβλίου και ιστορικό αφιέρωμα στο ΚΚΕ.

Η ΟΒ ΣΔΟ ΤΕΙ Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κεντρικός σχεδιασμός και σοσιαλιστική οικονομία», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα 3 της σχολής. Ομιλητής Γιώργος Περατσάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Παιδαγωγικού - Νηπιαγωγών - Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης», στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα Δ2 του πανεπιστημίου στο Ρέθυμνο. Ομιλητής Μιχάλης Βαρδιάμπασης, στέλεχος της ΚΝΕ.

  • ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ:

Oι ΟΒ ΣΤΕΦ ΤΕΙ Ηρακλείου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «95 χρόνια ΚΚΕ», στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Φ.Χ. της σχολής. Ομιλητής Ορέστης Χαραλαμπάκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΗ:

Η ΟΒ ΤΕΙ Ρεθύμνου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι σπουδαστές στη Σοβιετική Ενωση», στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Γ' του ΤΕΙ. Ομιλητής Γιώργος Πεντεζίδης, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Φιλολογίας και Ιστορικού/Αρχαιολογικού Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η θέση της γυναίκας στη Σοβιετική Ενωση», στις 7 μ.μ., σε αίθουσα του ιδρύματος στο Ρέθυμνο. Ομιλήτρια Ελένη Χατζηραφτάκη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου ΑΕΙ Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «η πείρα του χθες, οδηγός για τις επαναστάσεις του μέλλοντος», στις 7 μ.μ. στην αίθουσα 1 του Τμήματος Παρευξεινίων Χωρών στην Κομοτηνή. Ομιλητής Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί η ταινία «Παρ' όλα αυτά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ