Πέμπτη 9 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Γεύση... φάιναλ φορ για Ολυμπιακό

Να διατηρήσει το αήττητό του στην Ευρώπη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι

Icon

Να διατηρήσει το αήττητό του στην Ευρώπη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι
Με στόχο να διατηρήσει το ευρωπαϊκό του αήττητο πετυχαίνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη φάση του ΤΟΠ-16, κάτι που θα τον αφήσει στην κορυφή του ομίλου, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα στο Μιλάνο με αντίπαλο την Αρμάνι (21.45, ΔΤ). Με τον τρόπο αυτό μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν και μια... γεύση φάιναλ φορ, αφού εκεί θα διεξαχθεί η τελική φάση της διοργάνωσης, το Μάη. Παρά την ήττα της ιταλικής ομάδας στην πρεμιέρα απ' τον Παναθηναϊκό, για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

«Είναι αρκετά καλή ομάδα και η προσθήκη του Χάκετ έχει διαμορφώσει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Εχει ποιότητα και βάθος και το γεγονός ότι το Final Four θα γίνει στο γήπεδό τους, δίνει τεράστιο κίνητρο. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ελληνας τεχνικός. Επίσης, αναφέρθηκε και στις δυο νέες προσθήκες στο δυναμικό επισημαίνοντας πως περιμένει να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας. Ο Αμερικανός Μάρντι Κόλινς (πήρε τη θέση του Λο) είναι πλέον απόλυτα έτοιμος για να ριχτεί στη δράση ενώ το νέο απόκτημα, ο συμπατριώτης του Τζαμάριο Μουν (για τη θέση του Πετγουέι) θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο β' γύρο του ΤΟΠ-16. Την ίδια ώρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λοτζέσκι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την Κηφισιά.

  • Για τον ίδιο όμιλο σήμερα η Φενερμπαχτσέ θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα (20.00). Επίσης σήμερα θα γίνουν και οι αγώνες Μπάγερ Μονάχου - Παρτιζάν Βελιγραδίου, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γαλατασεράι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ