Πέμπτη 9 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΚΥΠΕΛΛΟ
Την έκπληξη ο Αιγινιακός... καθάρισε ο Ολυμπιακός

Με μια έκπληξη ξεκίνησε χτες η δεύτερη δόση της 1ης αγωνιστικής για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Πανιώνιο να πέφτει θύμα έκπληξης από τον Αιγινιακό και να έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς. Αντίθετα, το εισιτήριο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο εξασφάλισε ο Ολυμπιακός μετά την επιβλητική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Στην Κατερίνη ο Αιγινιακός, μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα, πρόσθεσε ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό του, νικώντας αυτήν τη φορά τον Πανιώνιο με 1-0, και πήρε προβάδισμα στα προγνωστικά για την πρόκριση στα προημιτελικά. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαζιτζόγλου στο 65' ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και πιο δραστήριοι έναντι των φιλοξενουμένων, που για τρίτο παιχνίδι δε σκόραραν.

Την πρόκριση στα προημιτελικά καθάρισε ουσιαστικά ο Ολυμπιακός μετά το 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», που μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στην Τρίπολη. Τα γκολ για τους ερυθρόλευκους, που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, πέτυχαν οι Ντομίνγκες (17'), Κάμπελ (35'), Μπονγκ (56'), Ολαϊτάν (60'). Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαράλες στο 45'.

  • Σήμερα θα γίνουν ακόμα δύο παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό Βόλου να φιλοξενεί τον Αστέρα Μαγούλας (17.30 ΟΤΕ ΤV) και τον Ηρακλή τον ΠΑΟΚ (20.00 ΟΤΕ ΤV).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ