Τετάρτη 15 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Παλεύουν για ΣΣΕ στα Πρακτορεία

Σε ετοιμότητα καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, που συνεχίζει την προσπάθεια να υπογράψει σύμβαση με την εργοδοσία. Ανακοινώνει, επίσης, ότι το επόμενο διάστημα η διοίκηση του σωματείου «θα πραγματοποιήσει περιοδείες και συσκέψεις στους χώρους δουλειάς, όπου θα συζητήσουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα».

Απευθυνόμενη στους εργαζόμενους του κλάδου, η Ενωση σημειώνει μεταξύ άλλων: «Στις 9 Γενάρη 2014 είχε οριστεί από την διοίκηση του σωματείου μας συνάντηση με τις δύο εταιρείες (σ.σ. Αργος και Ευρώπη), με σκοπό τη συζήτηση για υπογραφή νέας ΣΣΕ. Στη συνάντηση αυτή προσήλθε μόνο η διοίκηση της Αργος, αφού η Ευρώπη, με επιστολή της την παραμονή της συνάντησης, επικαλέστηκε φόρτο εργασίας, ζητώντας να ορίσουμε νέα ημερομηνία συνάντησης μετά το τέλος του Γενάρη.

Στη συζήτηση που έγινε ενημερώσαμε τη διοίκηση της Αργος για την απόφασή μας να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο υπογραφή νέας ΣΣΕ, που να προβλέπει τουλάχιστον ό,τι και η τελευταία. Σε αυτήν τη ρότα συνεχίζουμε με καλύτερη οργάνωση του αγώνα, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα. Θα ορίσουμε νέα συνάντηση με τις δύο εταιρείες και ελπίζουμε η Ευρώπη να διαθέσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο της και για τους εργαζόμενους και να μας συναντήσει. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες από τις συνέπειες των επιλογών του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ