Τρίτη 21 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ φώτιζε, σύμφωνα με πληροφορίες, την παράγκα του μετανάστης από τη Ρουμανία. Ομως αυτό στάθηκε μοιραίο γι' αυτόν, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο παράπηγμα, στην περιφερειακή οδό Ορχομενού Βοιωτίας, στο χωριό Καρυά. Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, ανασύρθηκε νεκρός ο 47χρονος Ρουμάνος.

Επίσης, λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Καρόλου και Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα. Οταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου, βρήκαν μια γυναίκα απανθρακωμένη, μέσα στο χώρο του σαλονιού.

Εξάλλου, από διαρροή υγραερίου από αναμμένο πετρογκάζ που χρησιμοποιείται για οικιακή χρήση εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι προήλθε ο θάνατος ζεύγους ηλικιωμένων στο Διαβατό Ημαθίας. Το δηλητηριώδες αέριο «πλημμύρισε» το σπίτι τους, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ κρίθηκαν χτες μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο από τους απαγωγείς του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν άλλα τρία άτομα και τα δύο κρησφύγετα των απαγωγέων, ένα εξοχικό στα βόρεια προάστια και μία αγροικία στην Κερατέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ