Τρίτη 28 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ανοιχτά τα μάτια...

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» αναφέρει ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόσημες με τις θέσεις του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας σε σχέση με το θέμα μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ταύτιση διαπιστώνεται και σε σχέση με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Ενωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας (εκπροσωπεί επιχειρήσεις όπως ΤΙΤΑΝ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΕΛΒΑΛ, ΧΑΛΚΟΡ, ΣΙΔΕΝΟΡ κ.ά.) σε σχέση με τη μείωση του κόστους βιομηχανικού ρεύματος. Σημειώνεται επίσης ότι υπάρχει τάση προσέγγισης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και σε βασικά επιμελητήρια, όπως το ελληνο-αμερικάνικο και το ελληνο-γερμανικό.

Ανεξάρτητα αν ισχύουν ή όχι οι συναντήσεις στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα και ανεξάρτητα τη σκοπιμότητα του δημοσιεύματος στο πλαίσιο του «κεντροαριστερού καυγά»,... ουδεμία εντύπωση δεν μας προκαλεί.

Το έχουμε επαναλάβει ότι η πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εντός του στρατηγικού πλαισίου του κεφαλαίου, της ΕΕ, φυσιολογικότατο λοιπόν να ταυτίζονται θέσεις του με αυτές τμημάτων του κεφαλαίου... Γι' αυτό οι εργαζόμενοι να έχουν ανοιχτά τα μάτια, έχουν πείρα για να κρίνουν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ