Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Συμπληρώθηκε η τετράδα

Τα ζευγάρια του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (το πρώτος ματς στο Φάληρο) και του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό (στην Κρήτη ο πρώτος αγώνας) είναι αυτά που αποτελούν πλέον την τετράδα των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας για φέτος και θα κρίνουν το ζευγάρι του τελικού. Αυτό προέκυψε μετά τη χτεσινή ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης με τον Δικέφαλο και του Κρητικούς να σημειώνουν δεύτερες νίκες απέναντι σε Απόλλωνα και Πανιώνιο, αντίστοιχα.

Στη Ριζούπολη, ο ΠΑΟΚ νίκησε για δεύτερη φορά με 3-0 τον Απόλλωνα που αγωνίστηκε με αρκετές ρεζέρβες χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Οι ασπρόμαυροι που παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και έχοντας τον Νάτχο σε ρόλο χαφ διέθεταν ταχύτητα στο παιχνίδι τους και καλή κυκλοφορία. Τα γκολ πέτυχαν οι Αθανασιάδης (42') και Κουλούρης (54', 90').

Εστω και σε διαφορετικό σκηνικό από το πρώτο παιχνίδι, αφού ο Πανιώνιος ήταν αυτήν τη φορά πολύ καλύτερος ο ΟΦΗ κατάφερε να επιβληθεί των κυανέρυθρων που στο μεγαλύτερο διάστημα έλεγχαν αυτοί το παιχνίδι, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Για τους Κρητικούς σκόραραν οι Μακρής (64'), Ντουντού (80'), ενώ για τον Πανιώνιο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κολοβός (66'). Πάντως, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Καπάνταη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ