Τρίτη 25 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Νέα Φοιτητική Εστία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση στην εστία, αύριο Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ., στο κινηματογραφικό στέκι, με θέμα «Τι σήμαινε να μένεις σε φοιτητική εστία στο Σοσιαλισμό». Θα μιλήσουν πρώην σπουδαστές που ζούσαν σε φοιτητικές εστίες στη Σοβιετική Ενωση και στη Γερμανική Λαοκρατική Δημοκρατία, απαντώντας σε ερωτήσεις για τις συνθήκες διαβίωσης και σπουδών στις σοσιαλιστικές χώρες. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου της ΚΝΕ οργανώνει, αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, εκδήλωση με θέμα «Μετά το πτυχίο τι;», στο κτίριο της Θάλασσας (αίθουσα Β) στο Ξενία. Θα μιλήσουν οι Θοδωρής Λιάπης, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ και Νίκος Παπαλεξίου, επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στέλεχος του ΚΚΕ.

Από την εκδήλωση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Σάμο
Από την εκδήλωση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Σάμο
Αντίστοιχη εκδήλωση είχε γίνει με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή στη Σάμο. Αναλύθηκε η κατάσταση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, πώς τα προγράμματα της ΕΕ διαμορφώνουν το περιεχόμενο σπουδών, την κατεύθυνση της έρευνας, τη σύνδεσή του με τις επιχειρήσεις, καθώς και την ίδια τη λειτουργία του Πανεπιστημίου ως επιχείρηση. Παράλληλα, αναφέρθηκαν τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι νέοι πτυχιούχοι σήμερα και ποιες είναι οι αναγκαίες αλλαγές που απαιτούνται σε επίπεδο κοινωνίας, σύμφωνα με την πρόταση του ΚΚΕ.

  • Οι ΟΒ ΑΕΙ των Οργανώσεων της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης οργανώνουν το επόμενο διάστημα σειρά συσκέψεων με θέμα «Ευρωπαϊκή Ενωση vs Νεολαία». Στις συσκέψεις αυτές, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ θα συζητήσουν με πλήθος νεολαίων για τις επιπτώσεις της πολιτικής της ΕΕ στο παρόν και το μέλλον της νεολαίας, αλλά και για τη φύση της ΕΕ ως καπιταλιστική ένωση.

Σήμερα Τρίτη, συσκέψεις οργανώνουν:

Η ΟΒ ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Ξάνθης, στις 7.30 μ.μ., στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Ξάνθης. Θα μιλήσει ο Ηλίας Αργυρόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της ΚΝΕ.

Η ΟΒ ΠΕΡ Πολυτεχνείου Ξάνθης, στις 9 μ.μ., στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Ξάνθης. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καρατσώκης, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ξάνθης της ΚΝΕ.

Αύριο Τετάρτη:

Η ΟΒ Πολιτικών Μηχανικών Πολυτεχνείου Ξάνθης, στις 8.30 μ.μ., στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Ξάνθης. Θα μιλήσει ο Σίμος Ξυπόλυτος, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ξάνθης της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ