Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Στις 15 Μάρτη συνεδριάζει η Πανελλαδική Συντονιστική

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ προχωράει σε συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 15 Μάρτη στις 10 π.μ. στην αίθουσα ΜΑΧ του Πολυτεχνείου, στο κτίριο Τοσίτσα (Πατησίων). Το θέμα της συνεδρίασης θα είναι η πορεία ανασύνταξης του κινήματος. Θα συμμετέχουν συνδικαλιστικά στελέχη από τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τις τοπικές γραμματείες του ΠΑΜΕ, από συνδικάτα, από αγωνιστικά ψηφοδέλτια που δίνουν κάθε μέρα μάχες, που οργανώνουν την πάλη της εργατικής τάξης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας, «επιδιώκουμε να γίνει ουσιαστική συζήτηση και να έλθει και η θετική πείρα αλλά και οι αδυναμίες από την πλούσια δράση μας, πώς παλέψαμε το κύριο καθήκον του στόχου της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος».

Υπενθυμίζεται ότι φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ίδρυση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. Η συγκρότησή του άνοιξε μια νέα προοπτική για την ανασύνταξη και αναζωογόνηση του συνδικαλιστικού κινήματος. Χάρη στο ΠΑΜΕ το συνδικαλιστικό κίνημα, οι εργαζόμενοι απέκτησαν ένα γερό στήριγμα. Με την πρωτοπόρα δουλειά των δυνάμεων του ΠΑΜΕ έγιναν θετικά βήματα στην ανασύνταξη, που έχει ως κύριο περιεχόμενο την οργάνωση και την ενότητα της εργατικής τάξης, με γερά μαζικά συνδικάτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ