Τρίτη 15 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το ΣΕΗ στηρίζει το θέατρο

«Το πακέτο» από το Θέατρο Καισαριανής
«Το πακέτο» από το Θέατρο Καισαριανής
Ο Οργανισμός Εταιρικών Θιάσων - με πρόεδρο την Ελένη Γερασιμίδου - του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, συνεχίζοντας το πρόγραμμα δανειοδοτήσεων εταιρικών θιάσων, δανειοδοτεί για την τρέχουσα περίοδο πέντε θιάσους. Πρόκειται για τους θιάσους «Heart», «Θεατρικό σανίδι», «Θέατρο τση Ζάκυθος», «Θέατρο Καισαριανής» και «Μουσικό θέατρο Οπερα». Το «Θεατρικό σανίδι» θα περιοδεύσει όλο το καλοκαίρι με το έργο «Το κορίτσι από την Ανδρο» του Τερέντιου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου και μουσική Γιάννη Ζουγανέλη. Παίζουν: Γιώργος Ματαράγκας, Βασίλης Τσάγκλος, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Τζένη Ζαχαροπούλου κ.ά.

Σε περιοδεία και το «Θέατρο Καισαριανής» θα παρουσιάσει το έργο «Πακέτο» του Μιχάλη Πιτένη, σε σκηνοθεσία Σπύρου Κωνσταντινίδη, σκηνικά - κοστούμια Νίκης Πέρδικα, μουσική επιμέλεια Νίκου Γριζάνη. Παίζουν: Γιάννης Τσικής, Θάνος Κανούσης, Νίκος Γριζάνης, Εμυ Στυλιανίδου κ.ά.

Η ομάδα θεάτρου «Heart» σε συνεργασία με τη «Νοητή Γραμμή» θα παρουσιάσουν το έργο «Μ' αγαπάς;», βασισμένο σε κείμενα R.D. Laing, από τις 5 μέχρι τις 11 Ιουνίου, στον Αδειο Χώρο της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού και από τον Οκτώβρη μέχρι τα Χριστούγεννα του 2001 στο «Φούρνο». Η απόδοση είναι της Μ. Γουλή - Ολ. Ποζέλη, η σκηνοθεσία της Ολ. Ποζέλη, τα σκηνικά του Κωστή Δάβαρη, τα κοστούμια της Κλειώς Γιόκαρη. Παίζουν: Γ. Κατσιγιάννης, Χ. Μπόσινας, Δ. Νικητίδου κ.ά.

Η ομάδα μουσικού θεάτρου «Οπερα» θα παρουσιάζει από 3 Ιουνίου, στο θέατρο «Ανάλια», το έργο του Μολιέρου «Σοφολογιότατες», σε μετάφραση Ανδρέα Στάικου, μουσική - σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή, σκηνικά - κοστούμια Ελένης Μανωλοπούλου, χορογραφίες Σταυρούλας Σιάμου. Παίζουν: Τζωρτζίνα Δαλιάνη, Ασπασία Παπαϊωσήφ, Περικλής Ασημακόπουλος, Δανάη Σαριδάκη, Κωστής Καλλιβρετάκης, Βαγγέλης Χρήστου κ.ά. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Ρωξάνας, Βάλια Τσιμπλακάκη, Ηλέκτρα Καρανικόλα, Ναστάζια Μουσούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ