Παρασκευή 21 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία». Ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις προβάλλονται στο λαό οι θέσεις και οι προτάσεις του Κόμματος. Μεταξύ αυτών για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 10 π.μ. στους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Αγιος Σάββας» θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. στους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Γεννηματά» θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Αιγάλεω, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7.30 π.μ. περιοδεία στο γραφείο διανομής των ΕΛΤΑ στο Καματερό με τον Β. Βήττο, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στην Αποθήκη Μαρινόπουλου στα Σπάτα, με τον Γ. Κομνηνό, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στις Διευθύνσεις της Περιφέρειας Δυτικού Τομέα στο Αιγάλεω, με τον Γ. Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 9.30 π.μ., στο νοσοκομείο Εδεσσας θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 11 π.μ., στην Οδοντιατρική του ΑΠΘ, θα περιοδεύσει η Α. Χαρχαρίδου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας.

-- Στις 6 μ.μ., στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς θα περιοδεύσει ο Τ. Βασιλακάκης, υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 5 μ.μ., σε Εύρωπο και Γουμένισσα Κιλκίς, θα περιοδεύσει ο Τ. Βασιλακάκης, υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας.

-- Στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στη Νάουσα με ομιλητή τον Γ. Ζιώγα υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Παρασκευή

-- Η ΤΕ Εργατικού Αχαΐας θα πραγματοποιήσει ομιλία στα ΕΛΤΑ (Μαιζώνος), στις 7.30 π.μ. με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη.

-- Ομιλία στο Νοσοκομείο του Ρίου (στα μαγειρεία, στην τεχνική υπηρεσία και στις καθαρίστριες), στις 11 π.μ. με ομιλητή τον Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 8 π.μ. κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, θα περιοδεύσει στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στην Αλικαρνασσό, στον παιδικό σταθμό και στο ΙΚΑ της περιοχής.

-- Στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ακρωτηρίου (Πυθάρι) με ομιλητή τον Φ. Ρηγανάκο, στέλεχος του ΚΚΕ. Τη συγκέντρωση θα χαιρετίσει ο Ν. Παπαντωνάκης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Χανίων.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Περιοδεία του Τ. Τσιαπλέ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λάρισας στις 10 π.μ., στην επιχείρηση τροφίμων ΜΠΡΕΤΑΣ και στις 12.30 μ.μ. στην επιχείρηση μετάλλου ΣΕΛΤΕΡ.

-- Περιοδεία του Γ. Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ, υποψήφιου δημάρχου Λάρισας στις 6.30 π.μ., στο φυτώριο του Δήμου Λάρισας και στις 2 μ.μ. στην κλινική «ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗ».

Αύριο, Σάββατο

-- Συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στο Στόμιο Λάρισας, (καφενείο Κικής Καλογιάννη), με ομιλητή τον Γ. Κασίδα, υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς.

Στη Στερεά Ελλάδα

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 6 μ.μ. περιοδεία στην πόλη της Μακρακώμης με τον Κ. Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στο κτίριο του Δημαρχείου με ομιλητή τον Κ. Μπασδέκη.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Δημαρχείο Μαλεσίνας. Θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στη συνοικία Νεάπολης Χαλκίδας (καφενείο Τσαπρούνη). Θα μιλήσει ο Β. Σταματούκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο Μαρμάρι Εύβοιας (καφενείο «Πέτρινο»). Θα μιλήσει η Κ. Βρανά, υποψήφια δήμαρχος Καρύστου.

Στην Αιτωλοακαρνανία

-- Σήμερα, Παρασκευή στις 8 μ.μ., στο καφενείο του «Στάθη Σώλου» στη Λεπενού, θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Τ. Παπανικολάου και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Σ. Κοτοπούλης.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

-- Σήμερα, Παρασκευή στις 11 π.μ. περιοδεία στο εργοστάσιο ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ της υποψήφιας περιφερειάρχη Ηπείρου Ολυς Τσουμάνη. Στις 7 μ.μ. ομιλία στο χωριό Κ. Ραβένια, με υποψήφιους του Δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ