Σάββατο 12 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΕΣΤΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Απόλυτη αυτοδυναμία για την ΠΚΣ

Απόλυτη αυτοδυναμία (5 στις 5 έδρες) πήρε η Πανσπουδαστική Κ.Σ. στις εκλογές του Συλλόγου Οικοτρόφων της Εστίας του ΤΕΙ Χαλκίδας, που έγιναν τις περασμένες Δευτέρα και Τρίτη. Σε σύνολο 80 ψηφισάντων, η ΠΚΣ έλαβε 63 ψήφους (86,3%), ενώ υπήρξαν 10 λευκά και 7 άκυρα ψηφοδέλτια. Το αποτέλεσμα αποτελεί παρακαταθήκη για τις σπουδαστικές εκλογές στις 7 Μάη.

Να σημειωθεί ότι σε αυτές τις εκλογές οι κυβερνητικές δυνάμεις, ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, που επέλεξαν να μην πάρουν μέρος, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να διαλύσουν την εκλογική διαδικασία, να την βγάλουν παράνομη και να εκφοβίσουν και να παραπλανήσουν τους ίδιους τους σπουδαστές. Στην ίδια κατεύθυνση έδρασαν και οι μηχανισμοί του Ιδρύματος, οι οποίοι αφού κατέκριναν τη στάση του Συλλόγου ως «παράνομη» δεν του έδιναν εκλογικούς καταλόγους για τη διεξαγωγή των εκλογών.

«Προφανώς όμως και δεν τους πέρασε. Οι αγωνιστές του ΜΑΣ με πρωτοπόρους τα μέλη της ΚΝΕ ήταν έγκαιρα προετοιμασμένοι και έτοιμοι να σταματήσουν κάθε τραμπούκικη επίθεση των ξεπουλημένων δυνάμεων και για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών με κάθε μέσο. Ηταν έτοιμοι να αναδείξουν τον αγωνιστικό και πρωτοπόρο χαρακτήρα του Συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια, την κοροϊδία των άλλων δυνάμεων και την ανάγκη να μείνει ο Σύλλογος αγωνιστικός και μαζικός για τις σύγχρονες ανάγκες των σπουδαστών», σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση οι δυνάμεις του ΜΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ