Σάββατο 3 Μάη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Φάληρο, στο Γ1 ΚΑΠΗ (Γιαννοπούλου και Ζερβού), θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, και ο Ν. Ξουράφης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 6 μ.μ., στα γραφεία του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Νέας Σμύρνης (Ομηρείου 4), θα γίνει εκδήλωση με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Σμύρνης Α. Βρεττό.

-- Στις 12 μ. στο ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης» θα περιοδεύσει ο Κ. Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης.

-- Στη 1.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο GRANDRESORT στο Λαγονήσι θα περιοδεύσει ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 8 μ.μ. στην Παιανία, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Βάλσαμος Συρίγος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Κ. Φιλιούσης, υποψήφιος δήμαρχος Παιανίας.

-- Στις 8 μ.μ. στη Λούτσα, πλατεία Κοπελάκη θα μιλήσουν ο Σπ. Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Ν. Δάρδαλης, υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Ανω Νεάπολη της Νίκαιας (Λύσανδρου & Ματρόζου) θα μιλήσουν ο Ορ. Διαμαντόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Στ. Μπενετάτος, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Ιωάννη Ρέντη θα μιλήσουν ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, και ο Φ. Αντωνάτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον (Παλατιανή) στην πλατεία ΕΠΟΝ θα μιλήσει η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια δήμαρχος Ιλίου.

-- Στις 11 π.μ. στα Βίλια στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν η Ανθούλα Δρίκου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Μπ. Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 11 π.μ., στην Ανθοέκθεση (στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου) και στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας, θα περιοδεύσει ο Γ. Νοτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

-- Στις 11.30 π.μ., στην αγορά και το ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου θα περιοδεύσει ο Μπ. Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

-- Στα χωριά Κωνσταντινάτο και Σκούταρι θα περιοδεύσει ο Ν. Καρύδας, υποψήφιος δήμαρχος Σερρών.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 10.30 π.μ. στο ΚΑΠΗ Πεύκων και στις 11.30 π.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση στο καφενείο «Ο Βασίλης» στις Συκιές, θα μιλήσει ο Μπ. Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 11 π.μ., στα καφενεία της Χαριλάου θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στα χωριά Αναγέννηση και Βαμβακιά θα περιοδεύσει ο Ν. Καρύδας.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Σάββατο

-- Συγκέντρωση στη Σκόπελο, στην παραλία, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

-- Περιοδεία στην Κάτω Ελάτη, στις 6.30 μ.μ., με την Βάσω Μπακάση, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και σύσκεψη γυναικών στους Αγίους Αποστόλους, στις 8 μ.μ.

Αύριο, Κυριακή

-- Συγκέντρωση στη Σκιάθο, στην παραλία, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα.

-- Συγκέντρωση στο Βαλτινό Τρικάλων, στις 11 π.μ. και επίσκεψη στο Δεντροχώρι, στις 7 μ.μ., με την Βάσω Μπακάση.

-- Περιοδεία στη Ζηλευτή, στις 11 π.μ., ομιλία στον Παλαιόπυργο, στις 12.30 μ.μ. και επίσκεψη στο Γοργογύρι, στις 8 μ.μ., με τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Σάββατο

-- Ο Στ. Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, θα περιοδεύσει στις 12 μ. στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου. Στις 17.30 θα περιοδεύσει στον Ζαρό με την Γενοβέφα Χουστουλάκη, υποψήφια δήμαρχο Φαιστού. Στις 19.00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Γόρτυνας, στο καφενείο του Μανώλη Μανιαδάκη.

-- Ο Μ. Συντυχάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, θα περιοδεύσει στις 11 π.μ. στις Πατέλες, στην οδό Ολύμπου. Στις 12.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στην Ανάληψη. Στις 7 μ.μ. θα περιοδεύσει στον Αγιο Βλάση.

Αύριο, Κυριακή

-- Ο Μ. Συντυχάκης θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ. στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου. Στις 12 μ. θα περιοδεύσει στο ξενοδοχείο «Capsis Astoria». Στις 6.30 μ.μ. στα καφενεία του Μασταμπά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ