Σάββατο 31 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Αμεση επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου της περιοχής»

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη διακοπή λειτουργίας του κολυμβητηρίου της περιοχής εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Αγ. Αναργύρων - Καματερού στην οποία παράλληλα τονίζονται τα προβλήματα που δημιουργούνται πλέον στην άθληση εκατοντάδων αθλουμένων όλων των ηλικιών. Η ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού απαιτεί την άμεση επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου καθώς και τη δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε να μην υπάρξουν μελλοντικά τέτοιου είδους προβλήματα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Τη Δευτέρα 26 Μάη, επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, διακόπηκε η λειτουργία του κολυμβητηρίου που βρίσκεται στο χώρο του Ιδρύματος Αναπήρων, με απόφαση της διοίκησης του Ιδρύματος, που επικαλείται αδυναμία κάλυψης των λειτουργικών δαπανών.

Ο επιμερισμός αρμοδιοτήτων και ευθυνών της διοίκησης του Ιδρύματος, της διοίκησης του ΚΑΤ που εποπτεύει το Ιδρυμα και των δημοτικών αρχών Ιλίου και Αγίων Αναργύρων - Καματερού, δεν αφορά τους συμμετέχοντες στα αθλητικά προγράμματα. Το βασικό ζήτημα είναι ο αποκλεισμός από το δικαίωμα στην άθληση εκατοντάδων ανήλικων και ενήλικων αθλητών, που το προηγούμενο διάστημα έχουν επιβαρυνθεί από τις δημοτικές αρχές Ιλίου και Αγίων Αναργύρων - Καματερού με συνδρομή, στη λογική της ανταποδοτικότητας, δηλαδή πλήρωσε για να έχεις.

Ο μαζικός αθλητισμός είναι λαϊκό αγαθό. Δεν είναι ούτε πολυτέλεια, ούτε εμπόρευμα.

Απαιτούμε:

Την άμεση επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου με επαρκές μόνιμο προσωπικό με πλήρη δικαιώματα.

Την έκτακτη επιχορήγησή του για την κάλυψη των άμεσων αναγκών.

Την εξασφάλιση μόνιμης και επαρκούς χρηματοδότησής του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ