Σάββατο 31 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αντίστροφη μέτρηση ... με μνήμες 2004

Με ένα ...ριμέικ του τελικού στο Εuro 2004 που έστεψε την Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική ανδρών, αντιμετωπίζοντας την Πορτογαλία στη Λισαβόνα (21.30 ΜΕΓΚΑ/ΟΤΕ TV), κάνει πρεμιέρα σήμερα στο β' στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αυτό περιλαμβάνει τρία φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από σήμερα, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος να κάνει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας. Η Εθνική μετά την Πορτογαλία θα μεταβεί στις ΗΠΑ όπου μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της (15 Ιούνη κόντρα στην Κολομβία) θα δώσει δυο ακόμα παιχνίδια με Νιγηρία και Βολιβία στις 4 και 7 Ιούνη αντίστοιχα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, ενόψει της αντίστροφης μέτρησης για τη συμμετοχή της ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας εμφανίστηκε αισιόδοξος χωρίς να θέλει να πει πολλά λόγια. Αλλωστε όπως τόνισε χαρακτηριστικά «τις λέξεις τις παίρνει ο άνεμος. Το μοναδικό που θέλω να πω είναι πως ξεκινάει το όνειρο και σίγουρα θα δουλέψουμε όλοι στο μάξιμουμ για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο».

Aγωνιστικά προβλήματα στην ελληνική ομάδα δεν υπάρχουν και ο Φερνάντο Σάντος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αντίθετα η πορτογαλική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους Ρονάλντο και Πέπε αφού προέρχονται από τραυματισμό και ο προπονητής των Ιβήρων Πάουλο Μπέντο δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ