Σάββατο 31 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 - 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ
Τίτλος ή παράταση στο ΣΕΦ

Κομβική για τον τίτλο στην Α1 είναι η αυριανή αναμέτρηση στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Eurokinissi

Κομβική για τον τίτλο στην Α1 είναι η αυριανή αναμέτρηση στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και ΠΑΟ
Εν μέσω του τεταμένου κλίματος που προκάλεσαν τα μεθεόρτια του τρίτου τελικού διεξάγεται αύριο Κυριακή στο ΣΕΦ (19.45 ΝΕΡΙΤ) το τέταρτο παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή στην Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ προηγούνται με 2-1 στο συνολικό σκορ και είναι μια ανάσα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού με νίκη σφραγίζουν τον τίτλο. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ελπίζει σε ανατροπή καθώς χρειάζεται τη νίκη στο Φάληρο για να ισοφαρίσει τη σειρά και να γυρίσει τους αγώνες ξανά στην έδρα του για το 5ο παιχνίδι.

Η ψυχολογία στους γηπεδούχους βρίσκεται στα ύψη αφού είδαν σε δυο παιχνίδια τη βδομάδα που πέρασε (σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ) να είναι σαφώς καλύτεροι των αντιπάλων τους και να σημειώνουν δυο σπουδαίες επιτυχίες. Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, αν και δηλώνει χαρούμενος για την εξέλιξη των πραγμάτων παραμένει προσγειωμένος τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Οπως εξήγησε, ακόμα και έτσι κανείς δεν μπορεί να διαγράψει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, που παραμένει ικανή για την ανατροπή.

Στην αντίπερα όχθη, οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη που θα τους αναπτερώσει τις ελπίδες για τίτλο αλλά και μια καλή εμφάνιση που ουσιαστικά έχουν να κάνουν εδώ και δυο μήνες. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Φραγκίσκος Αλβέρτης, εξήγησε πως σε αυτή την κρίσιμη στροφή περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το κάτι παραπάνω από την εικόνα του τελευταίου καιρού.

Βαρύ για ΠΑΟ το φύλλο αγώνα

Βαρύ για τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζεται το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ, όπου αναφέρουν εκτός των υβριστικών συνθημάτων που ακούστηκαν από την εξέδρα και φραστική επίθεση του προέδρου της ΚΑΕ, Δ. Γιαννακόπουλου, προς το διαιτητικό τρίο, καθώς και είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο για τον ίδιο λόγο.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση «τρίτη θέση» έχει ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία, που φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών. Ο Δικέφαλος παρά την ήττα του στον τρίτο αγώνα στη Ν. Σμύρνη προηγείται με 2-1 νίκες ενώ στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να ισοφαρίσουν τη σειρά και να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας του 5ου παιχνιδιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ