Πέμπτη 5 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΣΤΙΒΟΣ: Αλλοι δυο Ελληνες αθλητές θα βρεθούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ζυρίχης που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούλη. Πρόκειται για τον Κώστα Δουβαλίδη στα 110 μ. εμπόδια και τον Σπύρο Λεμπέση στον ακοντισμό, που κατάφεραν να πιάσουν το όριο πρόκρισης συμμετέχοντας στο διεθνές μίτινγκ Μπελινζόνα της Ελβετίας. Ο Δουβαλίδης πρώτευσε στο αγώνισμά του με χρόνο 13.58 και ο Λεμπέσης ήταν δεύτερος με βολή στα 80.64.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον Αθλητικό Δικαστή η ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στον τρίτο τελικό της Α1 Ανδρών με το Διομήδη Αργους στην Κυψέλη, όπου οι συγκρούσεις των οπαδών της με την αστυνομία και η ρίψη χημικών από τη δεύτερη οδήγησαν σε αναβολή του παιχνιδιού. Η πλευρά της Ενωσης κατηγορεί τις αστυνομικές δυνάμεις για απρόκλητη επίθεση. Από την απόφαση θα κριθεί και η τύχη του τρίτου τελικού.

ΠΟΛΟ: Στο πένθος βυθίστηκε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, που θρηνεί την απώλεια του εφόρου της ομάδας Μαθιού Καρλάφτη σε ηλικία μόλις 45 ετών, μετά από έμφραγμα που υπέστη στον ύπνο του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ