Σάββατο 7 Ιούνη 2014 - Κυριακή 8 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υποκρισία χωρίς όρια...

Συνεχίζουν να εξανίστανται οι αστοί με ένα δικό τους γέννημα, τη Χρυσή Αυγή, που την έχουν στην πρώτη γραμμή της προπαγάνδας τους, συμβάλλοντας τα μέγιστα και μ' αυτόν τον τρόπο στο φούσκωμά της. Το ίδιο γίνεται και στα κράτη - μέλη της ΕΕ με κόμματα σαν της Λε Πεν που ενισχύονται. Η υποκρισία των αστών δεν έχει όρια. Γιατί προσπαθούν να συγκαλύψουν ορισμένα αναμφισβήτητα στοιχεία:

Η σοσιαλδημοκρατία της Γερμανίας συνέβαλε στην άνοδο του Χίτλερ στην κυβέρνηση. Αλλωστε, ο Πρόεδρος Χίντενμπουργκ, που εκλέχτηκε υποστηριζόμενος και από τους σοσιαλδημοκράτες, ήταν που διόρισε τον Χίτλερ καγκελάριο στις 30 Γενάρη του 1933 («Ριζοσπάστης» 21/8/2011).

Ο Γάλλος Σοσιαλιστής Μιτεράν ήταν που, διαπιστώνοντας ότι ο Λε Πεν «τραβάει» ψήφους από τον δεξιό Σιράκ, τον στήριξε οικονομικά και όχι μόνο. Στις 500 υπογραφές που μάζεψε ο Λε Πεν, προκειμένου να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Γαλλίας, βρέθηκαν υπογραφές και Σοσιαλιστών, σύμφωνα με καταγγελία του Λαζουανί, υποψήφιου Προέδρου Γαλλίας το 1990, στελέχους του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ