Παρασκευή 13 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προετοιμασία από τα συνδικάτα για τις 19 Ιούνη

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη των ναυτεργατών
Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη των ναυτεργατών
Με συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς κορυφώνεται η προετοιμασία του συλλαλητηρίου για το Ασφαλιστικό, την Πέμπτη 19 Ιούνη, στις 6 μ.μ, στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή εργατικών συνδικάτων και συνταξιουχικών οργανώσεων.

Ενόψει της κινητοποίησης, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ και η Επιτροπή Ανέργων Ναυτεργατών, έκαναν σύσκεψη χτες το πρωί στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ. Αποφασίστηκε μέχρι και την τελευταία ώρα να συνεχιστεί η οργανωτική προετοιμασία για τη μαζική συμμετοχή των ναυτεργατών στο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό.

Στις δεκάδες αποφάσεις για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, προστέθηκαν αυτές της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου, της Πανελλήνιας Ενωσης Λιθογράφων και σωματείων του κλάδου. Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας κινητοποίησης:

  • Η ΟΕΦΣΕΕ διοργανώνει διευρυμένη ολομέλεια του ΔΣ, με παρουσία σωματείων και εργαζομένων του κλάδου, μπροστά στις πολύ σοβαρές εξελίξεις στον κλάδο, όπως η ΣΣΕ και το Ασφαλιστικό. Η συνεδρίαση θα γίνει την Κυριακή 15/6, στις 11 π.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
  • Το ΕΚ Λαυρίου δρομολογεί πούλμαν που θα αναχωρήσουν στις 4.30 μ.μ., από το Αγαλμα των Μεταλλωρύχων.
  • Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος, στις 5.30 μ.μ.
  • Στη συγκέντρωση συμμετέχει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) με προσυγκέντρωση στις 5.30 μ.μ. στον πεζόδρομο Κοραή (στάση μετρό Πανεπιστήμιο).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ