Τρίτη 17 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ
Εκδηλώσεις του 40ού Φεστιβάλ και άλλες δράσεις

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ συμπληρώνει φέτος τα 40 του χρόνια και αρχίζει το καλοκαιρινό του ταξίδι με σύνθημα δανεισμένο από την απολογία του Νίκου Μπελογιάννη: «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων (απολογία Ν. Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε!»

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ έχουν ήδη ξεκινήσει και στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Τμήματος Τεχνών Ηχου και Εικόνας, οι ΟΒ ΑΕΙ Κέρκυρας της ΚΝΕ κάνουν βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και συζήτηση με την Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Ακόμα, αυτή τη βδομάδα είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιούνη τρία διήμερα Φεστιβάλ: Των Οργανώσεων ΤΕΙ Αττικής, που θα γίνει στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω, των Οργανώσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, που θα γίνει στα γρασίδια της Φιλοσοφικής και των Οργανώσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας, που θα γίνει στο Παλαιό Αρσάκειο.

Επίσης, την Παρασκευή 20 Ιούνη, θα γίνουν το Φεστιβάλ της Οργάνωσης ΑΕΙ - ΤΕΙ Ιωαννίνων, στο πάρκο Λιθαρίτσια και η φεστιβαλική εκδήλωση στο ΤΕΙ Καλαμάτας, στο αίθριο του κυλικείου του Ιδρύματος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με σύνθημα «Παλεύουμε ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά», η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει αθλητικά τουρνουά, με αφορμή την 26η Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Γαλάτσι: Στις 20-21 Ιούνη, τουρνουά μπάσκετ στο Αθλητικό κέντρο της Γκράβας. Η κλήρωση για τις ομάδες θα γίνει το Σάββατο 20/6, στις 6 το απόγευμα και οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 7.30 μ.μ.
  • Αργυρούπολη: Στις 26 Ιούνη, τουρνουά BEACH VOLLEY στην παραλία της Γλυφάδας.
  • Μπραχάμι: Στις 25-26 Ιούνη, τουρνουά 5Χ5 στον Ασύρματο.
  • Καλλιθέα - Ταύρος: Στις 29-30 Ιούνη, τουρνουά ποδοσφαίρου.
  • Λαύριο: Στις 20 Ιούνη, τουρνουά ποδοσφαίρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6980141928 ή με e-mail στο kne.festival@gmail.com.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Αντίστοιχα, με σύνθημα «Μη ναρκώνεις το μυαλό και τη ζωή σου, πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά», η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, προγραμματίζει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Στη Θεσσαλονίκη:

  • 20 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Πάρκο νέα παραλίας (στάση Μπότσαρη), συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα, έκθεση φωτογραφίας και θεατρικό δρώμενο.
  • 23 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο Καλαμαριάς (Πάρκο νέου δημαρχείου), συναυλία.
  • 26 Ιούνη, στις 8 μ.μ., προβολή ταινίας, στην Ασπροβάλτα.

Στη Βέροια: 21 Ιούνη, στις 7 μ.μ., συναυλία στην πλατεία Ελιάς.

Στην Κατερίνη: 26 Ιούνη, συζήτηση για τα ναρκωτικά και 2/7 ποδηλατοδρομία.

Στις Σέρρες: 25-26 Ιούνη, τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ. 26 Ιούνη, στις 8 μ.μ., συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας.

Στη Χαλκιδική: 23 Ιούνη, τουρνουά beach volley στα Μουδανιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ