Πέμπτη 19 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκδήλωση για την παρουσίαση έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής»

Μεγάλη εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστούν τα Πρακτικά του Επιστημονικού Συνεδρίου της ΚΕ του ΚΚΕ, «Μπέρτολτ Μπρεχτ: Για τους σεισμούς που μέλλονται να 'ρθουν» (έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής»), που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλη του περασμένου χρόνου, θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιούνη στις 8 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού (Καπανέως και Ιωαννίνων - Λόφος Κολωνού).

Στο Α' ΜΕΡΟΣ της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση, με κείμενα του Μπ. Μπρεχτ, σε μουσική Χανς Αισλερ και Θάνου Μικρούτσικου. Διαβάζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Καζάκος, Παύλος Ορκόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη. Παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Ανδρονιάδης (πιάνο), Δημήτρης Κουφαλάκος (φαγκότο, φυσαρμόνικα), Στέφανος Χατζηαναγνώστου (φλάουτο). Τραγουδούν: Σύλβια Καπερνάρου, Ερση Φτούλη, Θοδωρής Καρελλάς.Σκηνοθετική Επιμέλεια:Κώστας Καζάκος.Ενορχήστρωση:Στέφανος Χατζηαναγνώστου.

Στο Β' ΜΕΡΟΣ θα γίνει η παρουσίαση της έκδοσης από την Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

Στο Γ' ΜΕΡΟΣ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Μπ. Μπρεχτ «Η τελευταία λέξη δεν ειπώθηκε ακόμα» (παραγωγή του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ για το Επιστημονικό Συνέδριο, 2013).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ