Πέμπτη 24 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΠΟ
Παραίτηση με... αιχμές

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του α' αντιπροέδρου της ΕΠΟ, έκανε γνωστή με επιστολή του προς το ΔΣ της Ομοσπονδίας ο Βίκτορας Μητρόπουλος. Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ με αυτή του την κίνηση θέλησε να εκφράσει την πικρία αλλά και την απογοήτευσή του για την αντιμετώπιση προς το πρόσωπό του από μερικά μέλη του ΔΣ.

Στην επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δεν προτίθεμαι πλέον να συνεχίσω την οποιαδήποτε μορφής συνεργασία και δραστηριότητά μου στο ποδόσφαιρο μέσα στους κόλπους της Ομοσπονδίας υπό την παρούσα στελέχωση αλλά κυρίως αντίληψη, τόσο ορισμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και ορισμένων φίλων και συνεργατών εκτός Ομοσπονδίας» και συμπλήρωσε γενικότερα πως «ήταν ανύπαρκτη η δραστηριότητα των μελών του ΔΣ σε πολλά σημαντικά θέματα». Μάλιστα, στην επιστολή γίνεται αναφορά και για τη στάση ορισμένων μελών της Ομοσπονδίας στη διαφωνία του με τον πρόεδρο του Πανιώνιο Αχιλλέα Μπέο, αφού ο Βίκτορας Μητρόπουλος εκφράζει παράπονα για τη μη στήριξη πως υπάρχουν ενώσεις που συμπλέουν με τους προβληματισμούς του.

  • Αναβλήθηκε χτες για της 6 του Ιούνη η εκδίκαση της αίτησης διαφόρων ομάδων για προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΑΕ. Πάντως οι αντίθετοι προς τον Βίκτορα Μητρόπουλο πρότειναν τον Παναγιώτη Σπύρου για πρόεδρο της ΕΠΑΕ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ ο Μητρόπουλος αντιπρότεινε τον πρόεδρο της Καλαμάτας, με αιχμές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ