Πέμπτη 3 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αλλαγή πλάνων από Ολυμπιακό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε αλλαγή πλάνων όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση στη θέση του γκαρντ υποχρεώνεται πλέον ο Ολυμπιακός μετά την απόφαση του Αμερικανού παίκτη της Μπάγερν Μονάχου Μάλκο Ντιλέινι να προτιμήσει τη Ρωσία και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο παίκτης εδώ και ένα μήνα θεωρούνταν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρολεύκων» που ευελπιστούσαν να τον εντάξουν στη δύναμή τους. Τώρα στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για τους Κάρλον Μπράουν με θητεία στη Χάποελ Τελ Αβίβ και Κέρτις Τζέρελς με θητεία στις Παρτιζάν, Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Μπεσίκτας και Μιλάνο.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων, που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι από τις 8 μέχρι τις 18 Ιούλη έχει ήδη ξεκινήσει και η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε χτες τους παίκτες που θα μετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει των υποχρεώσεών της για τη διοργάνωση. Οι 16 παίκτες είναι: Ψυχίδης (ΠΑΟΚ), Φλιώνης (Αρης), Δίπλαρος (Εσπερος Πατρών), Χαϊκάλης, Καρράς (ΑΣΕ Δούκα), Σκουλίδας (Περιστέρι), Ντουζίδης, Σκορδάς (Ικαρος), Μιλεντίγιεβιτς (Αιγάλεω), Γλυκόπουλος (Αμύντας), Παπαδημητρίου, Μαραγκίδης (Μαρούσι), Καμάρας (Μαντουλίδης), Πεφάνης (Πρωτέας Βούλας), Καλογερίας (Ολυμπιακός), Μιχαλούτσος (Lugo).

ΑΡΗΣ: Σε συζητήσεις με τον άλλοτε παίκτη της ομάδας και νυν προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη βρίσκεται η ΚΑΕ Αρης προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σημειώνεται ότι πρόσφατα μία ακόμη σπουδαία προσωπικότητα του συλλόγου αλλά και του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης, δέχθηκε να δραστηριοποιηθεί με συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ