Σάββατο 12 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ: Τραυματίστηκε χτες το πρωί 40χρονος ναυτικός στο φορτηγό «ΤΖΟΑΝΝΑ VI», Ν.Π. 11457, στο Αλιβέρι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για νοσηλεία.

ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ: Η Διοίκηση του Αιγινήτειου έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό τη χορήγηση φαρμάκων στους άπορους ασθενείς, που διαθέτουν βιβλιάριο Πρόνοιας, με το εξοργιστικό επιχείρημα ότι το υπουργείο Υγείας και κυβέρνηση αρνούνται να καλύψουν τις αντίστοιχες δαπάνες στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου! Ετσι, οι άποροι πηγαίνουν στα φαρμακεία άλλων δημόσιων νοσοκομείων, απ' τα οποία και μόνο μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Την απόφαση της εργοδοσίας να καταργήσει ουσιαστικά την παροχή γεύματος στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου «Παλαιοκαστρίτσα» καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας. «Δεν φτάνουν οι μεγάλες μειώσεις των μισθών, το κόψιμο των ρεπό, οι απολύσεις, δεν φτάνει η εντατικοποίηση της εργασίας που επιβαρύνει την υγεία μας πολλές φορές με δραματικές συνέπειες, τώρα θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους ακόμα και από το κόψιμο της παροχής του γεύματος», αναφέρει το σωματείο και απαιτεί να ανακληθεί η απόφαση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ