Παρασκευή 18 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Προβάδισμα πρόκρισης για Αστέρα Τρίπολης

Προβάδισμα στα προγνωστικά για την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Europa League πήρε από χτες ο Αστέρας Τρίπολης, που αναδείχτηκε ισόπαλος 1 - 1 αγωνιζόμενος με τη Ροβανιέμι στη Φινλανδία στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για το γ` προκριματικό της διοργάνωσης. Ετσι πλέον, ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη την ερχόμενη βδομάδα, οι Αρκάδες έχουν την τύχη στα χέρια τους μετά από την πολύτιμη ισοπαλία. Το σκορ διαμορφώθηκε μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με το καλημέρα χάρη σε γκολ του Λάχντενμακ στο 1` και την ελληνική ομάδα να απαντάει στο 10` με τον Σανκαρέ. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικά να κινδυνέψουν (εκτός από μία ευκαιρία του Λάχντενμακ στο 50`), ενώ είχαν και κάποιες καλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Μπαράλες (85`). Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση των Αρκάδων θεωρείται καλή, με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, αφού επί της ουσίας βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, σε αντίθεση με τους σαφώς πιο έτοιμους αντιπάλους τους.

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: Σάλχγκρεν, Σάξμαν, Ομπίλορ, Λάχντεμακι, Μάγιαβα, Οκονεν, Μάκιταλο, Οταρου (88' Βίρτανεν), Νιάσι, Γκέι, Κόκο (23' Λάχτινεν).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Καλιφά Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ρόλε (73' Μουνάφο), Μπακασέτας (65' Μπαντιμπανγκά), Ντε Μπλάσις (93' Ζησόπουλος), Μπαράλες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ