Πέμπτη 24 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αλλες εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες

Πληθαίνουν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε μικρές πόλεις και γειτονιές τις επόμενες μέρες. Αναλυτικά, τέτοιες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στο πάρκο «Τζένη Καρέζη», σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει συζήτηση για την ανεργία και την αλληλεγγύη και προβολή της ταινίας «The Navigators».

Στην Καβάλα, στην πλατεία Ποταμουδιών, σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., θα γίνει επίσης εκδήλωση για την ανεργία, όπου θα μιλήσει ο Μ. Τσιμπόγλου, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Καβάλας της ΚΝΕ.

Στην Πτολεμαΐδα, στο πολύκεντρο θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη, στις 9 μ.μ., η ταινία «Βαλς με τον Μπασίρ» σε μια εκδήλωση για την καταδίκη του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος στη Γάζα.

Στον Αγιο Κήρυκο Ικαρίας προγραμματίζεται επίσης να γίνει προφεστιβαλική εκδήλωση σήμερα Πέμπτη.

Στο Αιγίνιο Πιερίας, στο Πολύκεντρο, αύριο Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., γίνεται εκδήλωση με αφιέρωμα από τις Μαθητικές Οργανώσεις Πιερίας της ΚΝΕ στα 40 χρόνια Φεστιβάλ, ομιλία από τον Αντώνη Παπαδόπουλο, γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης Πιερίας της ΚΝΕ και συναυλία από συγκροτήματα της περιοχής.

Στην Τσαριτσάνη Λάρισας θα γίνει εκδήλωση στην πλατεία του χωριού αύριο Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει παρουσίαση του βιβλίου «292 ημέρες μετά το Γράμμο - Βίτσι» του Γιώργη Τρικαλινού, πολιτική ομιλία από στέλεχος του ΚΚΕ και λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.

Στην Καισαρειά Κοζάνης, στην κεντρική πλατεία, θα γίνει την Τρίτη 29 Ιούλη, στις 8 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά», με ομιλητή τον Γιώργο Γκούμα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ και μετά θα ακολουθήσει συναυλία με νεανικό συγκρότημα.

Στη Λαμία, στην πλατεία των εργατικών κατοικιών στα Γαλανέικα, θα γίνει εκδήλωση την Τετάρτη 30 Ιούλη, με παιδότοπο για κατασκευές και ζωγραφική από τις 6 μ.μ. και προβολή της ταινίας «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι», στις 9 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ