Πέμπτη 24 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στήριξη στη διωκόμενη εκπαιδευτικό

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας έκανε την περασμένη Τρίτη αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Λακωνίας του ΚΚΕ για το ζήτημα της θέσης σε αργία της εκπαιδευτικού Ελισάβετ Παπαδοπούλου. Θυμίζουμε ότι η Ε. Παπαδοπούλου που είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μολάων «Γ. Ρίτσος» και αιρετό μέλος του ΠΥΣΠΕ Ν. Λακωνίας, τέθηκε σε «αυτοδίκαιη αργία» με αναδρομική ισχύ από το Φλεβάρη του 2014 με απόφαση του υφυπουργού Παιδείας, λόγω τη παραπομπής της και μόνο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Για το θέμα της, το ΚΚΕ κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας, την οποία Ερώτηση παρέδωσε και η αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Λακωνίας του ΚΚΕ στον Διευθυντή Εκπαίδευσης της περιοχής την περασμένη Τρίτη.

Με αφορμή τη δίωξη της εκπαιδευτικού, η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ σημειώνει: «Στοχεύουν στην τρομοκράτηση των δημοσίων υπαλλήλων ανάμεσά τους και των εκπαιδευτικών. Θέλουν τον εργαζόμενο στο δημόσιο να φοβάται να πάει κόντρα στους αντιδραστικούς νόμους, στα αντιδραστικά νομοθετήματα κ.λπ. Το αστικό κράτος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο», σχολιάζει η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ και υπογραμμίζει: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι, το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχουν χρέος και καθήκον: Να οργανωθεί η πάλη του, ώστε να αποσυρθούν τώρα τα τρομοκρατικά νομοθετήματα. Ενας δρόμος υπάρχει. Μια επιλογή: Ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ