Τρίτη 29 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
Θέατρο
Καλοκαιρινές πρεμιέρες

Η καινούρια, μουσική, σατιρική παράσταση με τίτλο «ΤΑ ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ», παρουσιάζεται από την Παρασκευή (1η του Ιούνη), στις 9.30 το βράδυ, στο θέατρο «Αθήναιον» (Πατησίων 55). Τα κείμενα έχουν γράψει ο Χάρρυ Κλυνν (που υπογράφει και τη σκηνοθεσία) και ο Ντίνος Σπυρόπουλος. Η πρωτότυπη μουσική ανήκει στον Νίκο Στρατηγό και οι χορογραφίες στον Δημήτρη Παπάζογλου. Τα κοστούμια και η ενδυματολογική επιμέλεια είναι της Χριστίνας Κωστέα. Εκτός από τον Χάρρυ Κλυνν παίζουν ακόμη οι: Βάσια Τριφύλλη, Τόνυ Αντονυ, Γιάννης Καπετάνιος, Σάββας Τασίου, Ντ. Σπυρόπουλος, Ελένη Τσακάλου, Ελενα Τσαβαλά. Συμμετέχει το μπαλέτο του Δημήτρη Παπάζογλου.

Το «Θέατρο του Μαρτίου» θα παρουσιάσει από τις 30/5 έως τις 9/6, στο θέατρο «Φούρνος», μία θεατρική σύνθεση με τίτλο «Στο πανδοχείο Στίμινγκ». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θωδ. Εσπίριτου, τα σκηνικά - κοστούμια η Αση Δημητρολοπούλου και τη μουσική η Μαρτίν Κριθαρά. Παίζουν οι: Ανθή Τσαγκαλίδου, Λάμπρος Παπαγεωργίου, Γιώργος Γάλλος, Μάρω Χατζηνάκη και Κωνσταντίνα Βιδάλη.

Στον Αδειο Χώρο της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, από τις 5 έως τις 15 Ιούνη, η Νοητή Γραμμή σε συνεργασία με την Ομάδα Θεάτρου Heart, θα παρουσιάσει την παράσταση «Μ' αγαπάς;». Απόδοση στα ελληνικά, δραματουργική επεξεργασία, σύνθεση και σκηνοθεσία Ολγα Ποζέλη. Σκηνικά Κ. Δάβαρης. Κοστούμια Κλ. Γιόκαρη. Χορογραφίες Ρ. Κουτρουμπέλη. Παίζουν οι: Χ. Μπόσινας, Γ. Κατσίγιαννης, Δ. Νικητίδου, Γ. Υφαντής κ.ά. Η παράσταση από τον Οκτώβρη θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Φούρνος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ